Início » Dieren » Een ongewenste asielhond ziet zijn leven op zijn kop staan ​​dankzij deze man

Een ongewenste asielhond ziet zijn leven op zijn kop staan ​​dankzij deze man

© Een ongewenste asielhond ziet zijn leven op zijn kop staan ​​dankzij deze man

Ondanks het mislukken van de eerste adoptie gaven de mensen die voor de hond genaamd Alva zorgden, niet op en werkten ze hard om haar te helpen haar gedragsproblemen te overwinnen. De man die door haar verhaal werd geraakt, was net zo volhardend en geduldig toen hij haar vertrouwen won en haar adopteerde.

Het asiel accepteerde Alva toen ze nog een kleine puppy was. De vereniging heeft een gezin voor deze hond weten te vinden. Of dat dacht iedereen.

Alva heeft motorische problemen cerebellaire hypoplasie. Ze ging daardoor minder uit dan de andere honden en haar socialisatie was dan ook niet optimaal. Als gevolg hiervan vertoonde zij gedragsproblemen. Deze hond was erg agressief tegenover de gasten van zijn geadopteerde kinderen en de situatie werd alleen maar erger.

Lees Waarom trilt mijn kat als hij slaapt? Hier is het antwoord

Lees ook  Deze leeuwin riskeert haar leven om haar welp te redden die van een klif is gevallen

Uiteindelijk werd de hond teruggebracht naar het asiel.

Austin huisdieren levend! hij was echter vastbesloten hem te helpen zijn moeilijkheden te overwinnen. “De hond kreeg de best mogelijke zorg, waarbij verschillende mensen voor haar zorgden en elke dag met haar wandelden”, zei Dr. Ellen Jefferson, dierenarts en directeur van de vereniging.

Een ongewenste asielhond ziet zijn leven op zijn kop staan ​​dankzij deze manFacebook vastleggen

Ondanks de vooruitgang die Alva heeft geboekt, de bezoekers waren niet geïnteresseerd. Totdat een man haar opmerkte op Instagram. Joe Rotunda was verbaasd over het verhaal van deze hond en voelde bewondering voor haar. “Ik heb alle video’s gezien waarin Alva rent, speelt en valt”, zei hij. En elke keer dat ze viel, stond ze op. Wanneer er zich een uitdaging voordeed, ging ze die niet uit de weg; ze is er overheen gekomen.”

Een vastberaden en geduldige adoptant

Joe Rotunda had er ervaring mee honden met speciale behoeften. Toen kon hij Alva voor het eerst ontmoeten in het asiel. En ondanks de aanvankelijk niet zo bemoedigende indruk die de hond achterliet, wist hij dat hij haar vertrouwen kon winnen en haar tot een nieuw lid van zijn gezin kon maken.

Lees ook  Titus is een cheetah-pitbull, hij is zo zeldzaam dat niemand wil geloven dat hij echt bestaat

“Ik was erg wantrouwend tegenover deze teef. Ze was erg nerveus, bezorgd en angstig.’ , vertrouwt hij toe. Toch zag hij hoe ze genegenheid toonde voor de mensen die ze kende in het asiel, dus was hij bereid haar alle tijd te geven die ze nodig had.

Om te lezen Hier zijn de meest voorkomende fobieën bij honden, vermijd ze!

Een ongewenste asielhond ziet zijn leven op zijn kop staan ​​dankzij deze manFacebook vastleggen

Joe Rotunda bezocht Alva twee maanden lang elke dag. Geleidelijk aan nam de vijandige houding van de hond tegenover hem af. Ze begon zijn aanwezigheid te tolereren en begon hem vervolgens op eigen initiatief te benaderen.

Toen werd besloten om het eens te proberen.

Er werd gesproken over een kruipende vrouwelijke hond avond bij Joe Rotunda en kijk hoe het gaat. De ervaring was toen een groot succes. De volgende ochtend liep Alva kwispelend naar hem toe. Het was de eerste keer.

Lees ook  Wat betekent het als een kat vroeg in de ochtend huilt? Hier zijn de redenen

“Ze gaf mij meer dan ik haar.” Bovendien, toen een medewerker van Austin Pets Alive! Toen ze haar kwam halen, liet de hond hem weten dat ze niet van plan was terug te keren naar het asiel. Ze wilde eigenlijk samen met Joe Rotunda en haar andere hond Max in dit huis blijven.

“Ik zag alle angst verdwijnen en deze hond die me haatte en gromde en zei dat ik weg moest blijven, wil me nu knuffelen, kussen en aan mijn buik krabben”, zegt ze blij. Het is echt ongelooflijk.”

Lees Het eenogige katje is eindelijk geadopteerd, zijn transformatie is ongelooflijk!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!