Início » Dieren » Een onverwachte vriendschap tussen een kat en een rat schokt de wereld!

Een onverwachte vriendschap tussen een kat en een rat schokt de wereld!

Dieren blijven mensen verbazen met hun grote kameraadschap en vriendschap. Zelfs als ze niet van dezelfde soort zijn. Een video op YouTube heeft duizenden mensen versteld doen staan. Het toont de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een kat en een rat die als een gek spelen.

Katten zijn lange tijd beschouwd als de aartsvijanden van muizen. Zelfs in tekenfilms en tv-programma’s zie je immers vaak honden achter kittens aanzitten. En katten jagen op dezelfde manier op knaagdieren en katachtigen.

Maar dankzij deze video behoren die mythes tot het verleden. De kat was eigenlijk heel knuffelig met de rat, en de twee speelden als twee oude vrienden. Volgens eigenaresse Irina Kamenskaya zijn haar huisdieren onafscheidelijk en brengen ze graag de hele dag samen door.

Lees ook  Deze bange pup is net geopereerd, de dierenarts heeft hem laten wiegen als een baby

Lees meer Begrijpen waarom je kat overmatig likt!

Ontkracht de mythe van de kat en de muis.

In dit geval kunnen ze het heel goed met elkaar vinden en vinden ze elkaar heel aardig.

Nečekané přátelství mezi touto kočkou a touto krysou šokuje celý svět!Bron.

Internetgebruikers op YouTube waren verbaasd. Iedereen verwacht namelijk een wilde achtervolging tussen deze twee dieren.

De rat achtervolgt hem echter door het hele huis, klimt en rent om bij hem te zijn. Bovendien kruipt hij in zijn vacht en geeft hem kusjes, knuffels en aait hem op alle mogelijke manieren!

En wat doet de kat? Ze beantwoordt elk zacht gebaar van de rat met veel liefde en tederheid.

Lees meer Een hond met een aangeboren ziekte werd geadopteerd nadat een ander gezin hem opnam!

Wist je dat tegenwoordig steeds meer mensen een kleine rat als huisdier hebben? Ze zijn klein, erg intelligent en sociaal. Liefhebbers van ratten zeggen dat het de beste kleine knaagdieren zijn om als huisdier te hebben. Ze zijn zelfs gezelliger en rustiger dan hamsters. Er zijn veel rassen, soorten en kleuren ratten, van haarloze ratten tot ratten met enorme oren en ratten met een gekrulde vacht.

Deze schattige dieren zijn erin geslaagd om alle stereotypen te doorbreken en een prachtige vriendschap op te bouwen.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: ben jij het menselijke type of doe je alsof?

Lees meer Volgens de studie hebben katten 5 persoonlijkheden

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!