Início » Dieren » Een op het strand achtergelaten hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij een vrijwilliger

Een op het strand achtergelaten hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij een vrijwilliger

© Een op een strand achtergelaten hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij een vrijwilliger

Niet alle reddingsacties zijn gelijk, en het minste wat we kunnen zeggen is dat deze een behoorlijk slechte start kende. De puppy kon inderdaad vaag alle mensen zien die hem probeerden te benaderen. Maar dat gold niet voor de komst van Aria, die er alles aan deed om dit hondje om te praten.

Buurtbewoners zagen een kleine hond alleen op het strand ronddwalen

Maar ze was bang en gromde naar iedereen die in haar buurt kwam. Toen belden ze vrijwilligers van Boonie Babies Rescue Association

“Ik kwam aan op het strand in ongeveer vijf minuten omdat het extreem dicht bij mijn huis was”, zegt Aria Keilbach, oprichter van Boonie Babies Rescue.

Lees ook  Waarom zijn honden speciale gezinsleden?

Lees Wat maakt katten zo schattig en knuffelig? Het antwoord zal je verrassen!

Een op het strand achtergelaten hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij een vrijwilligerBron: Instagram vastleggen

Een hond die nog maar een baby was , ze ontblootte zelfs haar tanden als we te dicht bij haar kwamen. Maar de jonge vrouw slaagde erin het niet zonder moeite te vangen, met behulp van een handdoek en grote delicatesse. Toen bracht hij haar uiteindelijk terug naar de auto.

Een hond die ze Squishy noemde door de evocatie van al zijn zachte huidplooien was hij er werkelijk slecht aan toe. “Squishy was zwak en uitgeput door de hitte en uitdroging. Ze droeg een halsband en dit strand is berucht vanwege het achterlaten van dieren.’
Een op het strand achtergelaten hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij een vrijwilligerBron: Instagram vastleggen

De angstige en achterdochtige puppy was volledig getransformeerd

Dankzij Aria’s geduld, knuffelen en knuffelen, nam de behoedzaamheid van de jonge pup eindelijk af. Diezelfde avond kwispelde de hond daadwerkelijk met zijn staart en zocht contact met de vrijwilliger.

Lees ook  Deze hond weigert de trui uit te trekken waarin hij werd achtergelaten en smeekt om een ​​thuis

Aria en Gompie vormden toen een geweldige band. Ze verenigden zich echt, en toen nam de jonge vrouw de mooiste beslissing.

pic.twitter.com/12je5m0QfO

Lees Deze kat, verwaarloosd door zijn baasjes, kan eindelijk de wereld zien na een ooglidcorrectie

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 8 oktober 2023

“Ik heb besloten dat ik deze bijzondere hond niet kan opgeven en dat hij bij mij blijft als vast lid van het Boonie Babies-team”, besloot ze blij.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!