Início » Dieren » Een oude hond herontdekt zijn jeugd dankzij de liefde van de vrouw die hem verzorgde en zijn nieuwe minnares

Een oude hond herontdekt zijn jeugd dankzij de liefde van de vrouw die hem verzorgde en zijn nieuwe minnares

© Een oude kat is verjongd dankzij de liefde van de vrouw die hem en zijn nieuwe baasje heeft gered

Een gered dier de kans geven om in een liefdevol huis te leven is iets geweldigs. En nog meer als het een ouder dier is. Dit was ook het geval met “Mr. Belvedere”, een kat die het grootste deel van zijn leven op straat doorbracht en die nooit wist wat het was om een ​​gezin te stichten.

De meeste mensen zijn huiverig om een ​​ouder huisdier te adopteren. Deze heeft echter zijn voordelen en is over het algemeen vaak het meest lonend.

De kat die nooit opgaf!

“Mijn hart smolt omdat hij er zo verdrietig uitzag.” . Hij gaf het op en had duidelijk hulp nodig. De heer Belvédère maakte deel uit van een kleine kolonie katten en was ouder dan 10 jaar. Het komt zelden voor dat dit type kat zo lang op straat overleeft”, zegt Lindsay. Vervolgens voegt ze eraan toe dat toen de kat eindelijk de kooi binnenging, “ik denk dat hij begreep dat hij hulp nodig had en dat we hem gingen helpen.”

Lees ook  Deze zwerfhond beproeft zijn geluk en verschijnt bij volslagen vreemden voor de deur!

Lees Waarom het altijd goed is om een ​​kat in huis te hebben?

“Dus ik ging terug om het te halen, en toen ik ernaar keek, hij had een blik in zijn ogen die me vertelde dat hij nog steeds de kracht had om te blijven vechten, ‘voegde Lindsay eraan toe. Ze wist dat de behandeling die deze oudere kat te wachten stond niet gemakkelijk zou zijn. Hij moest op de een of andere manier gesocialiseerd worden om te genezen. Sterker nog, ze kon zijn oren niet eens behandelen of druppels in zijn ogen doen, omdat hij niet eens wilde dat ze hem aanraakte.

Een oude kat wordt verjongd dankzij de liefde van de vrouw die hem en zijn nieuwe baasje heeft geredEen oude kat wordt verjongd dankzij de liefde van de vrouw die hem en zijn nieuwe baasje heeft geredFacebook vastleggen

“Toen begon ik een houten lepel te gebruiken om aan zijn poten en rug te krabben.” Na een paar weken begon hij mij te vertrouwen. Het was een ongewone ervaring. »

Lees ook  De hond verhuist naar een bejaardentehuis zodat hij niet gescheiden wordt van zijn baasje

“Als ik er alleen al over praat, krijg ik tranen in mijn ogen. Ten slotte zijn we van de lepel naar de handschoen gegaan. Totdat ik op een dag zijn oren begon te behandelen en hij dat toeliet”, zegt Lindsay. Hij geeft ook aan dat naarmate hij beter werd, deze oudere kat alles waardeerde wat ik hem aanbood en de knuffels die ik hem gaf.

Nieuw huis!

Op dat moment besefte ze dat ze thuis kon blijven en dat ze het misschien verdiende om met pensioen te gaan en thuis te blijven. Even later ontving ze een brief van de perfecte persoon voor hem. En zo begon deze oude kat een nieuw leven bij Jenna de Cristofaro. Ze werd op slag verliefd op hem zodra ze zijn foto’s en video’s op sociale media zag.

Lees ook  Pitbull maakt elke dag zijn bed op in het asiel en wacht op een familie die hem wil adopteren!

Lees Golden Retriever puppy mee naar huis en hier is hoe de kat reageert

Vandaag, de kat brengt zijn dagen door bij zijn nieuwe familie. Ze documenteert ook haar dagelijkse leven om het publieke bewustzijn te vergroten over de oorzaak van oudere katten, katten die lijden aan FIV en katten die op straat leven.

“Al het werk, geduld, tijd, geld en moeite dat nodig is om een ​​dier te redden, is het 100% waard. Ik denk niet dat ik ooit in mijn leven een dier als meneer B zal ontmoeten. Elke seconde die je met hem doorbrengt, is de moeite waard”, besluit hij.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!