Início » Dieren » Een oudere hond die in een asiel is achtergelaten, vindt het huis van zijn dromen

Een oudere hond die in een asiel is achtergelaten, vindt het huis van zijn dromen

Deze hond was zo verdrietig dat hij alleen achterbleef in de hoek van het asiel. Hij was echt depressief.

Het opvangcentrum meldt dat Jack zichzelf in de hoek hield elke keer dat ze het kweekstation binnengingen.

Daarom besloot het asiel om een permanent thuis voor hem te zoeken.

Ze hebben toen een bericht gedeeld op Facebook en stellen daarom dat deze hond nooit agressief is geweest richting vrijwilligers of personeel, ondanks dat hij bang was voor het asiel.

Lees meer Experts leggen uit waarom honden sommige mensen niet mogen

Ze voegden er ook aan toe dat ze een thuis voor hem willen vinden. voor altijd. Het breekt echt hun hart om te denken dat deze schattige hond zijn hele leven in eenzaamheid zou kunnen leven.

Lees ook  Van alle hondenrassen is het de meest nobele ter wereld!

Een oudere hond die in een asiel is achtergelaten, vindt het huis van zijn dromenBron: Capture Instagram

Gelukkig heeft het asiel veel vragen gekregen over Jack. En dat ondanks zijn gezondheidstoestand. Hij heeft heupproblemen en prerenale nierziekte. Gelukkig kwam er een jonge vrouw direct naar het asiel om deze hond en zijn andere hondgenoot te ontmoeten. Een bejaarde hond die in een asiel was achtergelaten, vond het huis van zijn dromen Bron: Capture Instagram

De ontmoeting was zo mooi dat de vrouw verliefd werd op Jack. Bovendien raakte hij meteen bevriend met haar. Dus besloot ze hem te adopteren om bij haar andere hond te gaan wonen – wat een happy end!

Een bejaarde hond die in een asiel was achtergelaten, vond het huis van zijn dromenBron: Capture Instagram

Jack is nu een heel blije hond. Hij speelt en heeft veel plezier met zijn andere maatje. Daarnaast is zijn gezondheid verbeterd en is hij een hond vol liefde en genegenheid. Het resultaat is dat hij nu net zo blij is als een hond als elk ander dier met een thuis en mensen die van hem houden!

Lees ook  De transformatie van dit verlaten en stervende paard is ongelooflijk

Lees meer Een man loopt van het ene balkon naar het andere om zijn kat te redden

Honden zijn geweldige wezens die dankbaar zijn voor alles wat we ze kunnen geven. We blijven vechten om mensen bewust te maken van de grote verantwoordelijkheid die het hebben van een huisdier elke dag met zich meebrengt. Bovendien gaat het om een langetermijnengagement. Het bezit van een hond betekent tenslotte dat je hem voor het leven bezit.

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen, raden we je aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!