Início » Dieren » Een oudere hond kan niet stoppen met glimlachen als hij beseft dat hij gered is

Een oudere hond kan niet stoppen met glimlachen als hij beseft dat hij gered is

© Een oudere hond kan niet stoppen met glimlachen als hij beseft dat hij gered is

Sanford is de naam van een 10-jarige hond die door de Dierenbescherming werd gered nadat hij door een auto was aangereden. Daarna kon hij niet meer lopen en liep hij een vreselijke blessure op aan zijn rechterachterbeen.

De hond kwam in een asiel terecht, waar hij een week verbleef. Hij kreeg echter geen medische behandeling omdat ze niet over de middelen beschikten om hem te helpen. De arme hond moest daardoor een hele tijd lopen zonder onderzocht te worden door een dierenarts.

De hond is erg blij dat hij gered is.

Kerry Anechiarico is algemeen directeur van het bedrijf redden lokale die Sanford heeft gered. Hij legt uit dat de hond vreselijk heeft geleden onder zijn verwondingen, maar dat het ongeval hem ook heeft getraumatiseerd. Het leek erop dat de hond niet langer de kracht had om te leven. Alsof hij voelde dat zijn tijd gekomen was en zich niet kon voorstellen dat hij eruit zou komen.

Lees ook  De puppy is bijna dood, een jaar later ervaart hij een nieuwe tragedie

Lees wat het betekent als een hond je door het huis volgt

Een oudere hond kan niet stoppen met glimlachen als hij beseft dat hij gered isBron: Instagram vastleggen

Toen namen ze de hond mee in een ander opvangcentrum, waar hij na zijn ontslag uit het ziekenhuis zal worden toevertrouwd aan een pleeggezin. Hij had te veel verwondingen, maar hij leefde nog en ze zouden voor hem zorgen en hem alles geven wat hij nodig had.
Een oudere hond kan niet stoppen met glimlachen als hij beseft dat hij gered isBron: Instagram vastleggen

Tweede kans

Na zijn verblijf, Vrijwilligers van het asiel merkten dat de hond niet kon stoppen met glimlachen en het was duidelijk dat hij weer de oude was. Karen zorgt nu voor Sanford in een pleeggezin en zegt dat ze nog nooit zo joviaal met een hond heeft omgegaan als hij. In feite lacht de hond de hele tijd en stopt pas met glimlachen als hij moet slapen of eten.
Een oudere hond kan niet stoppen met glimlachen als hij beseft dat hij gered isBron: Instagram vastleggen

Lees ook  Deze kat is op zoek naar een nieuw thuis nadat ze drie keer is teruggebracht naar het asiel.

Ondanks alles wat hij heeft meegemaakt, vertrouwt hij kinderen en andere mensen. Daarnaast speelt hij graag met andere dieren. Dit is iets dat iedereen verrast. Honden die veel geleden hebben, hebben meestal moeite om weer te vertrouwen. Daarom zal hij zeker snel een gezin vinden als hij klaar is voor adoptie.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!