Início » Dieren » Een oudere kat wordt geconfronteerd met een reeks teleurstellingen voordat ze eindelijk haar mooie verhaal claimt (video)

Een oudere kat wordt geconfronteerd met een reeks teleurstellingen voordat ze eindelijk haar mooie verhaal claimt (video)

© Een oudere kat maakt een reeks teleurstellingen door voordat ze eindelijk haar mooie verhaal claimt (video)

Delilah Day is de naam van een kat die tien jaar lang een gecharmeerd leven leidde

Helaas, op een dag moest zijn meester naar het huis komen hij ging met pensioen en kon Delilah Day niet meenemen. Hij stierf kort daarna en niemand in de familie wilde voor de lieve kat zorgen.

Toen Delilah Day de toekomst van de kat in gevaar leek, viel de grootmoedige vrijwilliger Beth Stern onmiddellijk voor haar schoonheid. “Er is iets heel bijzonders aan oudere honden en katten die dierbaren hebben verloren. Ze zien er zo verdrietig uit. »

Lees De surrealistische ‘manie’ van een vogel die elke dag na het werk een fietser aanvalt

Lees ook  Magiërs van de natuur: Bekijk de 7 slimste dieren in het wild

Een liefdevol opvanggezin voor deze kat

Beth Stern besloot toen de deur van haar huis te openen pleegzorg en help hem een ​​nieuw gezin te vinden. “Den Delilah is een heel bijzondere kat. We zijn allemaal verliefd op haar. Haar meester, die onlangs overleed, moet haar met grote liefde hebben behandeld”, voegde ze eraan toe.

Een oudere kat wordt geconfronteerd met een reeks teleurstellingen voordat ze eindelijk haar mooie verhaal claimt (video)Bron: Instagram vastleggen

De kat was gezond en voelde zich veilig in zijn gastgezin. Maar het duurde niet lang voordat ze vertrok. Verschillende mensen waren inderdaad geïnteresseerd om haar te adopteren en ze waren allemaal opgetogen dat de kat de kans kreeg om een ​​nieuw leven te beginnen.

Terwijl alles goed leek te gaan voor Delilah Day, keerde de kat een maand na haar adoptie terug naar Beth. Beth was boos dat ze nog meer onrust en instabiliteit zou moeten doorstaan…

Lees ook  Een zeer alerte wilde kat wordt geadopteerd en wordt de liefste kat.

Een oudere kat wordt geconfronteerd met een reeks teleurstellingen voordat ze eindelijk haar mooie verhaal claimt (video)Bron: Instagram vastleggen

Soms worden pleegkatten teruggestuurd.

‘Onaanbiddelijke dag Delila is terug bij ons. Soms past het gewoon niet en we zijn haar adoptant zo dankbaar dat hij contact met ons opneemt. Ik voel nog steeds de verantwoordelijkheid en het verdriet om de kat achter te laten. Mijn hart doet pijn voor deze lieve kat die de laatste tijd zoveel veranderingen heeft ondergaan”, zei ze.

Lees Waarom rent uw kat rondjes om u heen? Uitleg

In de dagen na haar terugkeer had Delilah Day steun nodig. Beth week nooit van haar zijde en zorgde ervoor dat de kat alles had wat ze nodig had. Ondertussen raakten veel internetgebruikers geïnteresseerd in het verhaal van Delilah Day, en dankzij hun enthousiasme kreeg de kat al snel een tweede kans.

Lees ook  Hij vindt 5 weeskittens op straat, wier leven voor altijd zal veranderen

pic.twitter.com/GjmTIVvm4C

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 11 oktober 2023

Deze keer was het zeker. Delilah Day heeft inderdaad het huis gevonden dat voor haar bedoeld was. Eindelijk, na zoveel perikelen, had ze eindelijk haar mooie verhaal. De kat voelde zich eigenlijk meteen thuis. Ook met zijn nieuwe baasje onderhoudt hij inmiddels een hechte band. Een hartverwarmend einde.

Lees: Vrouw betrapt man terwijl hij 3 puppy’s in de stroom gooit en redt ze!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!