Início » Dieren » Een paar oudere leeuwen die niet zonder elkaar konden leven, stierven samen

Een paar oudere leeuwen die niet zonder elkaar konden leven, stierven samen

© Een paar oudere leeuwen die niet zonder elkaar konden leven, stierven samen

In het hart van de dierentuin van Los Angeles ontvouwt zich het ontroerende verhaal van Hubert en Kalisa, een paar oudere leeuwen. Een verhaal dat de barrières van het dierenleven overwint. Hun recente scheiding heeft een tastbare indruk achtergelaten, waardoor de nieuwsgierigheid naar de omstandigheden van dit vertrek is gewekt. De dierentuin nam echt de moeilijke beslissing om hun geluk te behouden en hen voor altijd samen te laten leven. Laten we hun leven samen ontdekken vanaf het moment dat ze elkaar in 2014 ontmoetten in de Woodland Park Zoo tot nu.

The Lion’s Tale: een eeuwige katachtige romantiek

Onlangs een droevig nieuws uitgevoerd in een dierentuin Engelen : scheiding van een leeuw van zijn partner. Dit schudde het hart van natuurliefhebbers.

Hubert in Kalisa, gebonden door diepe liefde, belichaamde de eeuwige kattenromantiek. Hun met pijn aangekondigde vrijlating was het laatste hoofdstuk van hun leven samen. Waar de één, de leeuw, niet zonder de ander zou kunnen overleven en andersom.

Lees ook  De strijd van een getraumatiseerde puppy die weer mannen leert vertrouwen

Lees Wat betekent het als een hond huilt en kwispelt? Het antwoord zal je verrassen!

Een paar oudere leeuwen die niet zonder elkaar konden leven, stierven samenFacebook vastleggen

De verslechterende gezondheid van Hubert en Kalisa op 21-jarige leeftijd bracht de dierentuin ertoe hen te adopteren hartverscheurend besluit . Ja, leeftijdsgebonden kwalen hebben hun leeuwachtige levenskwaliteit aangetast, waardoor er weinig medelevende opties overblijven.

Maar hoe kon de dierentuin het onvermijdelijke lijden van het verlies van een leeuw in stand houden? Hij koos echt voor een delicate daad een einde maken aan hun leven samen . Hun leven als koppel de aardse grenzen laten overstijgen.

Een link naar genegenheid in de dierentuin

Sinds ze zes jaar geleden in de dierentuin aankwamen, hebben Hubert en Kalisa een een onuitwisbare afdruk . Ter info: de leeuw kwam vandaan Dierentuin Lincoln Park in Chicago. Terwijl het vrouwtje vandaan komt Woodland Park-dierentuin in Seattle.

Lees ook  De beste truc om te voorkomen dat uw kat 's nachts wakker wordt

Bovendien vulde hun aanwezigheid alleen al de lucht met een aura van liefde en positiviteit en raakte het personeel en de bezoekers van de dierentuin diep. Hun verhaal, dat in 2014 begon in de Woodland Park Zoo, heeft harten veroverd de kracht van hun relatie .

Lees meer Hij gaat op reis naar een droomeiland en vindt een hongerige hond. Zijn leven staat op zijn kop

Een paar oudere leeuwen die niet zonder elkaar konden leven, stierven samenFacebook vastleggen

Dit laatste manifesteert zich door knuffels en tedere gebaren. Feiten die je niet elke dag ziet van een leeuw!

Hoewel er verdriet zal zijn na het vertrek van dit leeuwenpaar naar de dierentuin, blijft de erfenis van Hubert en Kalisa bestaan. Ze zullen voor altijd in de harten blijven van degenen die hun dagelijks leven deelden. Elke hoek draagt ​​nog steedsde echo van hun aanwezigheid .

Lees ook  Na het mislukken van de eerste adoptie en terugkeer naar het asiel heeft deze hond eindelijk het ideale gezin gevonden

Leeuw: Liefde boven de dood

Een leeuw heeft een gemiddelde levensduur 17 ans , maar Hubert en Kalisa trotseerden deze norm. Hun ontmoeting in 2014 markeerde het begin van een relatie die het onverbiddelijke verstrijken van de tijd heeft doorstaan. Geconfronteerd met een hartverscheurende maar noodzakelijke beslissing, stond de dierentuin de ander toe hun liefde in de lucht voort te zetten.

De beslissing om samen een einde te maken aan het leven was moeilijk. Maar het bood deze katten een optie samen vertrekken . Dit paar oude leeuwen leeft nu in de eeuwigheid. Het symboliseert de onveranderlijkheid van echte banden, zelfs ondanks het onvermijdelijke.

Lees hoe vaak per week je volgens deskundigen je hond moet wassen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!