Início » Dieren » Een poema vraagt een hond om hulp – je kunt niet raden waarom!

Een poema vraagt een hond om hulp – je kunt niet raden waarom!

Vroeger dachten we dat honden en katten niet zo goed met elkaar overweg konden! Dat wil zeggen, totdat de uitdrukking “met elkaar overweg kunnen als katten en honden” werd bedacht. Soms worden deze twee aartsvijanden echter beste vrienden, zoals deze hond en deze poema!

Cougar en hond: een onverwachte ontmoeting!

Deze hond genaamd Bella was ooit een dakloze die van plaats tot plaats leefde. Ze deelde ooit haar leven met verschillende dieren, waaronder katten . Een samenleven dat erg handig zal zijn voor de honden die binnenkort de poema zullen ontmoeten.

Voordat hij de poema ontmoette, beleefde de hond een avontuur vol verrassingen. avontuur . Zij en haar andere verdwaalde vrienden werden gedwongen de plek waar hij woonde te verlaten omdat er een inval was gedaan. De scheiding was moeilijk omdat de katten bevriend raakten met Bella.

Lees meer Als een kat je bijt, dan is dit wat het werkelijk betekent

Lees ook  Hij denkt dat hij een schaap langs de kant van de weg aan het redden is, maar ontdekt uiteindelijk dat het een ander dier was.

De hond ging vervolgens van het ene opvanggezin naar het andere totdat hij in de handen van een stel terechtkwam. Als hondenliefhebbers hebben deze twee lieverds goed voor het dier gezorgd. Er gebeurde echter iets in het gezin waardoor Bella gedwongen werd de hond in de steek te laten. Verlaten

Daarom nam het vrouwtje haar vlucht in de hoop op een beter leven. Ze werd aan haar lot overgelaten totdat ze in het wild terechtkwam. Op dat moment trok de geur van poemabloed haar aandacht.

Twee verschillende soorten worden goede vrienden!

Bella aarzelde niet om de geur te volgen totdat ze voor de neergehaalde poema stond. Vlakbij was er nog een, maar kleinere, dat moet een kitten zijn geweest. . Dit is waar hun avontuur begint, vol wendingen .

Het vrouwtje aarzelde geen moment en adopteerde de kleine poema. Integendeel, de wilde kat verspilde geen tijd en besloot zonder twijfel de hond te volgen. Uiteindelijk werden ze geweldige en onafscheidelijke vrienden .

Lees ook  Hoe weet je of een kat van zijn baasje houdt? Hier zijn de verklaringen

Lees De kat uit de steeg kreeg voor het eerst in 15 jaar een knuffel, zijn reactie is geweldig!

De kleine kat werd al snel een volwassen poema, even groot als haar adoptiemoeder. De twee dieren zijn nog nooit zo dichtbij geweest en aarzelen niet om elkaar te beschermen. Ze hebben zelfs een coyote-aanval overleefd.

Een poema vraagt een hond om hulp - je raadt niet waarom!Bron: Capture Instagram

Maar op een gegeven moment moesten ze de waarheid accepteren en hun eigen weg gaan. De poema, die een wild dier is, zou in het wild moeten leven. Wat het vrouwtje betreft, zij hoorde thuis in een huis waar de familie goed voor haar zorgde.

Cougar: Na scheiding, hartverscheurende hereniging

De hond had het geluk om opgevangen te worden door een familie in de stad, maar slechts voor korte tijd. Ze besloot in haar voetsporen te treden en terug te keren naar het koppel dat haar eerder had geadopteerd. De hond, die altijd op zoek was naar avontuur, vond zichzelf terug in het wild. Op de plek waar hij zijn vriend de poema ontmoette .

Lees ook  Magiërs van de natuur: Bekijk de 7 slimste dieren in het wild

Een poema vraagt een hond om hulp - je raadt niet waarom!Bron: Capture Instagram

Tijdens haar reis herhaalde hetzelfde scenario dat ze ervoer met de poema zich. Ze werd opnieuw omringd door verschillende coyotes die klaar stonden om haar aan te vallen. Maar gelukkig voor haar verscheen haar katachtige vriend uit het niets om haar te hulp te schieten. Het leven zorgde er dus voor dat beide dieren elkaar weer konden vinden .

Om te lezen Een politieagent vindt een zieke teddybeer in nood en riskeert zijn leven om hem te redden

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!