Início » Dieren » Een politieagent vindt een zieke teddybeer in nood en riskeert zijn leven om hem te redden.

Een politieagent vindt een zieke teddybeer in nood en riskeert zijn leven om hem te redden.

Een politieagent vindt een zieke teddybeer in nood en riskeert zijn leven om hem te redden.

State Trooper Thomas Owens is geen nieuweling meer als het om wilde dieren gaat. Vanwege de ligging nabij White Mountain, is het gewend om velen van hen in het nationale bos te ontmoeten. Een van hen zijn zwarte beren, vooral omdat er zo’n 5000 in New Hampshire zijn, maar hoewel hij ze vaak ziet, heeft hij nooit het risico genomen er dichtbij te komen! Hij veranderde dit principe echter volledig toen hij een beer in nood zag!

Deze beer was slecht!

Zoals eerder vermeld, was Thomas gewend aan beren en wist hij precies hoe hij ermee om moest gaan. Hij was zich er daarom van bewust dat het niet nodig was om hen te benaderen, vooral niet als ze jong waren. Moomins zijn over het algemeen erg agressief. agressief in het beschermen van hun jongen.

Lees ook  5 gezondheidsvoordelen van een hond!

Op een dag stond Owens echter voor een moeilijke keuze. Hij vond een kleine beer. in een puinhoop , en als hij hem niet zou helpen, zou het lot van het dier ongelukkig zijn. De politieman zat op het moment van het incident in zijn patrouillewagen.

Lees 8 verhalen over dieren die wraak namen op mensen, enkele angstaanjagende wraakacties

Een politieagent vindt een zieke teddybeer in nood en riskeert zijn leven om hem te redden.Bron: Capture Instagram

Een zwarte moederbeer probeerde met haar vier welpen de weg over te steken. Toen ze erin slaagden, keerden ze zich om en deden ze steeds weer hetzelfde. De politieman kon niet begrijpen waarom de familie. gedroeg zich op deze manier.

Maar toen hij het tafereel beter bekeek, besefte hij dat een van de welpen het niet bij kon houden . Het dier liep nog steeds achter de ploeg aan. Zijn moeder probeerde wanhopig hem aan te moedigen door te lopen.

Vis en dieren in het wild uit New Hampshire schieten te hulp!

Maar ook al probeerde de moeder hem te helpen, de welp kon niet verder. Hij kon moeilijk lopen en na een tijdje belandde hij op de grond. geef op Toen stopte hij midden op de weg.

Lees ook  Van alle kattenrassen is dit de vriendelijkste ter wereld.

De moeder van de welp bleef een tijdje bij hem en probeerde hem te helpen weer op te staan. De welp was echter te zwak om het te halen. Zijn moeder moest hem dus helpen opstaan, en niet zonder moeite. hem na een paar minuten wachten op de weg achterlaten .

Lees Dit paar circusleeuwen klimt uit hun kooi en ontdekt voor het eerst gras.

Een politieagent vindt een zieke teddybeer in nood en riskeert zijn leven om hem te redden.Bron: Capture Instagram

Ze vervolgde haar weg met de andere drie welpen tot ze helemaal in het bos verdween. Ze liet de zieke welp achter. Constable Owens gaf niet op toen hij het zag. deze trieste scène .

Hij nam contact op met New Hampshire Fish and Wildlife voor hulp . Hij waagde toen zijn kans en bleef bij de welp tot ze arriveerden. Hij wist dat zijn moeder elk moment kon terugkeren.

Lees ook  Een man klimt van het ene balkon naar het andere om zijn kat te redden

Het kindje is veilig!

Ondanks alles was Constable Thomas Owens vastbesloten om de kleine beer met alle mogelijke middelen te redden. Het dier is uit het bos zodra Fish and Wildlife ter plaatse is. Ze brachten de beren naar hun opvangcentrum. Een politieagent volgde hen en nam een foto, die hij op internet plaatste.

Een politieagent vond een zieke beer in nood en riskeerde zijn leven om hem te reddenBron: Capture Instagram

Volgens functionarissen van de vereniging had de moederbeer vijf welpen, niet vier. Het vijfde welpje miste ze omdat die ook leed. Fish and Wildlife was op zoek naar de verlaten welp. Gelukkig vond de instelling het dier op tijd voordat het naar het ziekenhuis werd gebracht. revalidatiecentrum met zijn broer.

Lees Een gepensioneerde politiehond deed een angstaanjagende ontdekking, de politie arriveerde

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!