Início » Dieren » Een politiehond bijt met geweld een man tijdens een ontaarde demonstratie

Een politiehond bijt met geweld een man tijdens een ontaarde demonstratie

© Een politiehond bijt met geweld een man tijdens een ontaarde demonstratie

De hond is waarschijnlijk het meest populaire dier van de politie omdat hij erg handig is. Het is echt niet verwonderlijk om de politie vergezeld te zien van hoektanden. Bovendien zijn er die niet aarzelen om tijdens demonstraties in de aanval te gaan!

Een politiehond die optreedt tijdens een demonstratie!

In Nederland, met name in Amsterdam, hebben de autoriteiten een strikte wet gelanceerd met betrekking tot COVID-19. Dit veroorzaakte demonstraties in de straten die niet vreedzaam waren. Bovendien was de agressie van de demonstranten een van de redenen waarom de hond gewelddadig werd!

Wanneer een politiehond een training volgt, leert hij niet alleen bevelen op te volgen. We leren deze hoektanden ook hoe ze zich in bepaalde situaties moeten gedragen . Deze dieren weten dus heel goed wanneer ze agressief moeten zijn!

Lees ook  Een zwangere kat, overreden en achtergelaten aan de kant van de weg, wordt gered

Om te lezen dat hij zijn konijnenstaart aanraakt terwijl hij slaapt, zal zijn reactie je fascineren!

Een politiehond bijt met geweld een man tijdens een ontaarde demonstratieBron: Capture Instagram

Toen de beroemde wet werd afgekondigd, waren er veel demonstranten in de straten van Amsterdam. Ook de politie was ter plaatse klaar om hen te bedwingen. Tussen al het publiek is het een hond vol energie die in het oog springt!

De demonstratie in Amsterdam was natuurlijk steeds gewelddadiger. De politie was daarom verplicht zich te verdedigen tegen de acties van de demonstranten. Het was tijdens de tegenaanval dat de hond die de man aanviel voor opschudding zorgde!

Een demonstrant is op brute wijze aangevallen in Amsterdam!

Tussen de vele gewelddadige demonstranten op straat had de politiehond al een doelwit. Het was een man zonder masker in het zwart gekleed. Het minste wat we kunnen zeggen is bekend, de hond hield zich niet in toen hij besloot te handelen!

Lees ook  8 verhalen van dieren die wraak nemen op mensen, enkele angstaanjagende daden van wraak

De hond beet met alle kracht in de linkerarm van de demonstrant . De manier waarop de hond de man beet, was een scène waard die een actiefilm waardig was. Bij het aanvallen van een individu in de straat van Amsterdam was het dier echt brutaal!

Lezen Deze jongen achtervolgt een Duitse herder: de reactie van zijn hond is verbluffend

Een politiehond bijt met geweld een man tijdens een ontaarde demonstratieBron: Capture Instagram

Het was duidelijk dat de in het zwart geklede man veel pijn had. Omdat hij geen masker had, konden we hem ook zijn volle kracht zien gooien . Toen deed hij zijn best om weg te rennen, maar de hond liet hem niet los!

Een door een politiehond gebeten demonstrant viel tijdens een vluchtpoging. Het dier hing duidelijk vast en was nog niet klaar om de linkerarm van het individu los te laten. Deze hondenaanval duurde meer dan twintig seconden , wat de man in het zwart voor altijd moet hebben gekost!

Lees ook  Volgens klimatologen en ecologen zullen onze bossen er over 500 jaar zo uitzien

De hond die de demonstrant beet veroorzaakte een buzz!

Een politiehond zien op een demonstratieterrein is niet verwonderlijk. Aan de andere kant, als je iemand ziet handelen en een of meer mensen aanvalt, blijf dan geweldig . De video van een hond die een demonstrant in Amsterdam aanvalt, bleef niet onopgemerkt!

Een politiehond bijt met geweld een man tijdens een ontaarde demonstratieBron: Capture Instagram

De video van de hond die de demonstrant bijt, heeft veel netizens aangetrokken. De beroemde reeks is bijna 10 miljoen keer bekeken op Twitter. Eén ding is zeker, niemand zou in de schoenen willen staan van iemand die gebeten is!

Om te lezen vraagt hond om brandweerlieden aan te vallen, politie opent vuur: 2 gewonden

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!