Início » Dieren » Een prachtige transformatie van een hond die mishandeld werd, vandaag gelukkiger dan ooit

Een prachtige transformatie van een hond die mishandeld werd, vandaag gelukkiger dan ooit

© De prachtige transformatie van een hond die mishandeld werd, vandaag gelukkiger dan ooit

Geregistreerde misbruikdaden vormen slechts het topje van de ijsberg. Helaas worden veel daarvan nooit gerapporteerd. Chevelle de hond heeft de prijs betaald, maar gelukkig hebben we haar uit haar hel kunnen redden en vandaag kan ze genieten van een vredig leven.

Sabrina Bryant, een werknemer bij het bedrijf huis 26 jaar, Ze deed haar gebruikelijke ronde toen ze langs de kant van de weg een klein vrouwtje van vijf maanden oud ontdekte.

Het arme wezen had overal verwondingen op zijn hoofd en leek doodsbang voor mensen.

Sabrina loopt door de buurt en vraagt ​​haar buren of ze haar kennen. “Elk huis waar ik langskwam, zeiden mensen dat ik haar moest redden en naar huis moest brengen.”

Lees ook  Ze helpt haar hond bij de geboorte van 10 puppy's, de volgende ochtend is ze sprakeloos

Lees 5 voordelen van het hebben van een hond in huis

Een prachtige transformatie van een hond die mishandeld werd, vandaag gelukkiger dan ooitBron: Instagram vastleggen

Het was duidelijk dat de hond mishandeld was. . “Ze moet ergens mee geraakt zijn, want naast de littekens heeft ze ook een gebroken tand. Ze mist ook een nekhaar dat nooit meer terug zal groeien”, legt Sarah uit.

Nieuw begin

De dierenvriend durfde haar niet te verlaten. Sarah adopteerde de hond en zorgde voor hem.

Vrouwelijk , dat inmiddels de naam Chevelle heeft gekregen, heeft een prachtige metamorfose ondergaan. Ze is inderdaad een veelzijdige jongvolwassene geworden, hoewel Sarah nog steeds spijt heeft van sommige gevolgen.

Een prachtige transformatie van een hond die mishandeld werd, vandaag gelukkiger dan ooitBron: Instagram vastleggen

“Het is triest omdat ik haar niet eens kan aanraken met een sleutel of telefoon zonder dat ze in paniek raakt en denkt dat ik haar met de voorwerpen ga slaan, maar verder houdt ze ervan om te knuffelen”, zegt Sarah.

Lees ook  Een poema vraagt een hond om hulp - je kunt niet raden waarom!

Om te lezen Wat betekent het als een kat ’s ochtends vroeg huilt? Hier zijn de redenen

De eigenaar heeft deze afbeelding geplaatst symbolisch op sociale netwerken om de 8 levensmaanden van vrouwelijke Chevelle te vieren. De kussporen op zijn vacht vervangen nu de sporen van zijn wonden.

Een prachtige transformatie van een hond die mishandeld werd, vandaag gelukkiger dan ooitBron: Instagram vastleggen

De vrouwelijke Chevelle-hond hoeft zich geen zorgen meer te maken over haar welzijn. Ze heeft haar eeuwige familie gevonden en geniet met volle teugen van het leven met haar Rottweiler.

Als je meer soortgelijke artikelen wilt lezen en de wereld van honden nog verder wilt verkennen, raden we je aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!