Início » Dieren » Een puppy achtergelaten in een kartonnen doos op het strand ziet zijn leven op zijn kop staan

Een puppy achtergelaten in een kartonnen doos op het strand ziet zijn leven op zijn kop staan

© Een puppy achtergelaten in een kartonnen doos op een strand ziet zijn leven op zijn kop staan

Jaarlijks worden veel puppy’s of honden achtergelaten op het strand. Er zijn ook zoveel gevallen van verlating dat de plek een negatieve connotatie heeft gekregen. Soms worden deze dieren op tijd gered, maar soms ook niet.

In dit geval had deze puppy geluk. Het reddingsteam van de organisatie “Project Sato” kwam tijdig tussenbeide. Ze zet zich in voor het redden van dieren die het slachtoffer zijn geworden van verwaarlozing en mishandeling, en probeert ze een tweede kans op leven te geven. Hun missie is dan ook om op zoek te gaan naar dieren in nood.

De puppy bevond zich toen in het struikgewas van het bos vlakbij het strand. . De paramedici moesten ook heel geduldig zijn en heel geduldig zijn om hem in veiligheid te brengen. Het arme dier was werkelijk verschrikkelijk bang. Het was dus noodzakelijk om zijn vertrouwen te winnen voordat er actie kon worden ondernomen. Het belangrijkste was om hem niet bang te maken. Het zou hem zelfs kunnen doen vluchten zonder hem ooit te kunnen helpen.

Lees ook  Pitbull maakt elke dag zijn bed op in het asiel en wacht op een familie die hem wil adopteren!

Om Woorden die honden blij maken te lezen, kijk en zie hoe ze reageren!

Puppy in doos op strand gered

Toen het reddingsteam begon de puppy te benaderen, Toen kwam ze erachter dat er niet één puppy was, maar meerdere! Ze moest daarom heel voorzichtig zijn in haar daden. Het plan was om de honden te lokken met eten en lieve woorden om ze te kalmeren. Het zou de reddingswerkers dus een veel betere kans geven om ze allemaal te vangen.

Een puppy achtergelaten in een kartonnen doos op het strand ziet zijn leven op zijn kop staanFacebook vastleggen

Na een lange tijd was het mogelijk om alle pups in veiligheid te brengen en onder de zorg van vrijwilligers te brengen. Gelukkig werd het hele nest gered dankzij het geduld van de reddingswerkers van het Sato Project-team.

Lees ook  Deze kat werd na 5 jaar op straat gered, zijn nieuwe leven is een geweldige motivatie om te adopteren

Nieuw begin

Eén van de pups noemden ze Rémy hij ontmoette snel zijn nieuwe familie, die hem maar al te graag adopteerden en hem een ​​nieuw thuis gaven. Het echtpaar stond inderdaad te popelen om hun nieuwe aankomst te verwelkomen. De hond heeft zich perfect aangepast aan zijn nieuwe huis. Zijn omzwervingen behoren nu tot het verleden.

De andere pups verblijven momenteel in pleeggezinnen en wachten op hun forever home. Iedereen is veilig en klaar om de liefde en genegenheid te ontvangen die ze verdienen.

Lees Een gehandicapt geboren paard maakt zijn eerste galop dankzij een aangepaste rolstoel

Een puppy achtergelaten in een kartonnen doos op het strand ziet zijn leven op zijn kop staanFacebook vastleggen

Deze honden behoren tot de vele dieren die zijn gered door dit geweldige team van reddingswerkers van het Sato Project.

Lees ook  Alles wat je moet weten over de functie van snorharen bij honden en katten

Momenteel is Remy’s familie erg blij met hem en dat is ook zo hij plaatste het volgende op Instagram: “ Remy is een super lieve en schattige puppy die ons altijd aan het lachen maakt met zijn mooie, speelse en grappige persoonlijkheid. Hij had alleen wat liefde, onderdak en eten nodig. In ruil daarvoor brengt Rémy ons zoveel liefde en genegenheid en vult ons leven aan door ons elke dag vreugdevol eten aan te bieden. “Het is verschrikkelijk om te bedenken dat mensen hem in een kartonnen doos op het strand hadden kunnen achterlaten.”

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!