Início » Dieren » Een puppy die mishandeld en in een rivier gegooid wordt, blijft klaar om mensen nog een kans te geven

Een puppy die mishandeld en in een rivier gegooid wordt, blijft klaar om mensen nog een kans te geven

© Een puppy die mishandeld en in een rivier gegooid wordt, blijft klaar om mensen nog een kans te geven

VanBuren, een puppy van zes maanden, werd achtergelaten gevonden in een ijzeren kooi aan de rivieroever. Een jonge hond met een gebroken poot herstelt langzaam van zijn blessure en traumatische ervaring in het asiel. Het kan echter zijn dat hij al klaar is voor adoptie.

Eigenlijk, het dierenasiel adopteerde de pup begin september 2023 gewond. Het arme dier werd in de rivier gegooid nadat het in een draadkooi was geplaatst. Gelukkig werd de zes maanden oude pup vóór de regen gevonden door een barmhartige Samaritaan.

Veterinaire zorg

VanBuren, zoals hij wordt genoemd, had dat wel lelijke breuk op de rechter voorpoot toen hij de omheining bereikte. Dat zei een lid van de Jackson County Animal Shelter (JCAS). Daarom plaatsten de dierenartsen hem in het gips om de blessure te behandelen. Hij is nu op weg naar herstel en is de JCAS-vrijwilligers erg dankbaar: “Hij is een super lieve en liefdevolle jongen, pas 5-6 maanden oud. Vol energie en tederheid, hij houdt altijd van mensen en wil de beste hond zijn”, legt het asiel uit in een Facebook-post.

Lees ook  Een man klimt van het ene balkon naar het andere om zijn kat te redden

Lees Ontdek de fascinerende reden waarom uw kat u op de mond kust

Een puppy die mishandeld en in een rivier gegooid wordt, blijft klaar om mensen nog een kans te gevenBron: Instagram vastleggen

VanBuren wacht nu stilletjes op een adoptiegezin dat hem het leven geeft dat hij verdient in een zorgzaam en liefdevol huis. JCAS verzekert ons dat we hem nu konden adopteren, ondanks zijn voortdurende behandeling. “We weten dat hij in een huis veel beter zou genezen en er is geen reden voor hem om op adoptie te wachten! JCAS zal na adoptie medische zorg blijven verlenen aan zijn pootje”, verduidelijkt de organisatie.

Een puppy die mishandeld en in een rivier gegooid wordt, blijft klaar om mensen nog een kans te gevenBron: Instagram vastleggen
Iedere hond verdient een thuis, maar niet ieder huis verdient een hond.

Als het jouw idee is om zo’n hond te hebben, neem er dan geen. Iedereen die een huisdier heeft of heeft gehad, weet immers wat deze wezens kunnen brengen. Over het algemeen zijn het loyale metgezellen, loyale vertrouwelingen die niet oordelen en altijd liefde te geven hebben.

Lees ook  Een reiger vangt een paling en opent halverwege de vlucht zijn keel om te ontsnappen

Compassie voor dieren hangt nauw samen met een goed karakter. En dus kunnen we zeggen dat wie wreed is tegen dieren, geen goed mens kan zijn.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Lees Deze zwerfhond beproeft zijn geluk en verschijnt bij volslagen vreemden voor de deur!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!