Início » Dieren » Een puppy ontmoet een gigantische hond en ze worden beste vrienden

Een puppy ontmoet een gigantische hond en ze worden beste vrienden

© Een puppy ontmoet een gigantische hond en ze worden beste vrienden

Het is geen geheim dat kleine honden zoals Chihuahuas of Pomeranians de neiging hebben om persoonlijkheden te hebben die groter zijn dan hun formaat. Sommigen van hen kunnen zich echt de grootste hond ter wereld voelen. Deze schattige schuilplaatspuppy is daar een perfect voorbeeld van. Deze is zelfs uit zijn kennel ontsnapt. Tijdens de wandeling ontmoette hij ook een Duitse Dog, met wie hij een mooie vriendschap opbouwde.

Dat is ongelofelijk !

Dit schattige verhaal werd beroemd op sociale netwerken. De Stray Dog Rescue Foundation heeft zelfs een video gedeeld waarin je de ontroerende ontmoeting tussen deze kleine puppy en de grote hond kunt waarderen. Een scène die de harten van veel internetgebruikers brak.

Lees ook  Deze hond weigert de trui uit te trekken waarin hij werd achtergelaten en smeekt om een ​​thuis

Een puppy ontmoet een gigantische hond en ze worden beste vriendenBron: Instagram vastleggen

Toen het asiel deze puppy redde zwart en wit, het personeel herkende onmiddellijk dat hij een vriendelijk, speels hondje was met een enorme persoonlijkheid. De verzorgers van het asiel plaatsten de puppy in zijn eigen kennel, in het vertrouwen dat hij daar veilig zou zijn. Destijds hadden ze niet eens gedacht aan wat er daarna zou gebeuren.

Lees meer De ongelukkige hond die nooit naar iemand heeft gekeken, die nooit liefde heeft gekend, krijgt weer levenslust

Een puppy ontmoet een gigantische hond en ze worden beste vriendenBron: Instagram vastleggen
Een vriendschap als geen ander

Op een dag maakte hij gebruik van de momenten van onoplettendheid van het opvangpersoneel om te ontsnappen uit het hok waar hij werd vastgehouden terwijl hij wachtte tot er een huis werd gevonden. Vervolgens ging hij snel naar de speeltuin waar de andere honden in het asiel aan het spelen waren. Maar er gebeurde iets wonderbaarlijks. Zoals we in de video kunnen zien, probeert de kleine hond zonder angst plezier te hebben met andere grote honden.

Lees ook  Deze man en deze wolf zijn onafscheidelijk, een fascinerende, onwaarschijnlijke vriendschap

pic.twitter.com/4Tx6BIOaCV

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 13 september 2023

Eén hond in het bijzonder trok echter de aandacht van dit kleine hondje, een Duitse dog genaamd Sasha. De laatste zag eruit als een reus naast zijn kleine nieuwe beste vriend. De virale video laat zien hoe de pup met zijn microscopisch kleine staart kwispelt terwijl hij de aandacht van andere grote honden opeist.

Lees Wat zijn de meest voorkomende ziekten bij honden en katten?

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!