Início » Dieren » Een puppy troost zijn zusje met een knuffel nadat hij is gered door een asiel

Een puppy troost zijn zusje met een knuffel nadat hij is gered door een asiel

© Puppy troost zijn zusje met een knuffel nadat ze is gered door een opvangcentrum

Een puppy troost zijn zusje. De non-profitorganisatie Animal Charity of Ohio ontving informatie over een hondenfamilie die hulp nodig had. De operationeel directeur van de organisatie, Jane MacMurchy, ging vervolgens naar het opgegeven adres en werd geconfronteerd met een gruwelijk tafereel.

Sterker nog, ze vonden een hond en haar twee puppy’s in een slechte staat. Het was duidelijk dat niemand zich om hen bekommerde. De eigenaren van dit gezin letten niet op hun behoeften. Deze honden moesten daarom leren zichzelf te helpen.

Jane zei dat de levensomstandigheden meer dan verschrikkelijk waren. Ze moesten tussen het puin leven in wat leek op een geïmproviseerde omheining. Jane werd overmand door verdriet. Ze kon werkelijk niet geloven dat er zulke slechte mensen op de wereld zouden kunnen zijn die in staat zijn weerloze wezens zonder zorg en bescherming achter te laten.

Lees ook  Hij wil de kattenbak verplaatsen, de scène verandert in enkele minuten in een nachtmerrie (Video)

Lees Dit is de reden waarom honden graag hun hoofd uit auto’s steken

Een puppy troost zijn zusje in het asiel.

De pups waren vijf maanden oud en de hond was ongeveer 7 jaar oud, die oud genoeg is om kinderen te krijgen. Ze zitten nu in een opvangcentrum waar ze nu veilig zijn. Daarnaast ondergingen ze verschillende medische controles om hun gezondheid te controleren. Het bleek dat ze uiteindelijk in orde waren, hoewel de puppy’s geen vertrouwen hadden.

Een puppy troost zijn zusje met een knuffel nadat hij is gered door een asielFacebook vastleggen

Helaas moesten ze de pups scheiden hun moeders. Jane zei dat toen het tijd werd voor vaccinaties en welzijnscontroles, ze de puppy’s in de opvangruimte moesten plaatsen en de moeder in een andere ruimte. Omdat ze niet bij hun moeder waren, moesten deze bange jonge honden een manier vinden om elkaar te troosten. Ze knuffelen dus altijd, als de één verdrietig is, troost de ander hen.
Een puppy troost zijn zusje met een knuffel nadat hij is gered door een asielFacebook vastleggen

Lees ook  Hoe vertel je je kat dat je van haar houdt in je eigen taal?

Een onbreekbare band

Het was duidelijk dat geen van beide puppy’s van de ander gescheiden wilde worden. Daarom zijn ze altijd samen in het asiel, zodat ze elkaar genegenheid kunnen geven. Het mooie is dat ze ook veel genegenheid krijgen van het personeel. En dat is om ze te leren mensen weer te vertrouwen.

Een puppy troost zijn zusje met een knuffel nadat hij is gered door een asielFacebook vastleggen

Puppy’s groeien erg snel en verbeteren veel. Ze kunnen nu met hun staart kwispelen om te laten zien dat ze gelukkig zijn. Ook al zijn ze extreem afhankelijk van elkaar, ze zijn klaar voor adoptie. Het beste wat hen kan overkomen, is dat een gezin ze allemaal samen adopteert. Sterker nog, ze hebben een hele sterke band. Hopelijk.

Lezen Een fotograaf legt de schattige momenten vast van een oude man en zijn hond

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!