Início » Dieren » Een redder redde een hond die vastzat in een dam en verlamd was door angst, een echte held

Een redder redde een hond die vastzat in een dam en verlamd was door angst, een echte held

Een redder redde een hond die vastzat in een dam en verlamd was door angst, een echte held

De hond was volledig verlamd toen hij vast kwam te zitten in de dam. Alle dorpelingen waren doodsbang en probeerden een manier te bedenken om de arme hond te redden. Gelukkig was er een man ter plaatse om hem te redden.

De hond zat klem!

Video van een hond in nood. De ernstige situatie ging viral op sociale media. De arme hond was aan het wandelen en stapte in een zeer gevaarlijke dam . Misschien wilde de hondenuitlater zwemmen of plezier maken, maar realiseerde hij zich niet hoe gevaarlijk het was.

In Russian VillageHoe kwam deze hond op deze gevaarlijke plek? Maar niemand, zelfs de hond niet, kon hier komen. Het was zelfs verboden terrein voor het publiek! Over het algemeen wordt de dam altijd bewaakt door één persoon om te voorkomen dat indringers het gebied betreden.

Lees ook  Ze probeert een hond te redden die aan het "verrotten" is, om 10 dagen later het ondenkbare te vernemen.

Lees meer 3 schattige hondenrassen waarvan het gedrag destructief kan zijn

Eenmaal gevangen, kon de hond geen uitweg meer vinden. Hij stond daar maar, wachtend tot iemand hem zou redden. En dat is nog niet alles. De waterstroom van de dam was erg sterk en iedereen in het dorp was bang toen ze deze arme hond zagen.

Iedereen probeerde een oplossing te vinden om de arme hond te redden. Maar niemand wilde naar beneden vanwege de stroming. Gelukkig had één man de moed om de dam in te gaan en de hond te redden.

De held redde dit dier!

De lokale bevolking wist niet wat ze moest doen. Gelukkig was er één man die de moed had om de grot in te gaan en het beest te redden. Gevarenzone . Hij stak het water van de dam op een zeer delicate manier over om bij de hond te komen. Laten we niet vergeten dat één enkele fout van de redder zijn dood tot gevolg had kunnen hebben.

Lees ook  Deze hond, die zeven jaar in een kooi heeft opgesloten, ontdekt eindelijk de liefde en het echte leven

Zelfs als de man een paar voorzorgsmaatregelen had genomen, waren zijn afdaling over de muur en passage door de waterstroom nog steeds erg gevaarlijk. Ondertussen was iedereen bang en aan het bidden dat de man zou slagen in zijn missie. Reddingsoperatie . Bovendien was de hond maar een paar meter verwijderd van het feit dat hij aan de andere kant van de dam terecht zou komen en zou sterven.

Lees meer Deze hond slaapt vredig toen hij werd aangevallen door een coyote

De hond probeerde in een stabiele positie te blijven zodat hij niet in het water zou vallen. waterval . Er was een groot risico voor de hond en de redders. De redder bracht zijn leven in gevaar om dit huisdier te redden.

De redder bracht de hond geleidelijk naar de hoek. Toen de hond in veiligheid was, bond de man een touw om het lichaam van het dier en verschillende mensen trokken de hond eruit om hem veilig terug te brengen. De redding verliep dus goed en beiden waren veilig. buiten gevaar !

Lees ook  Deze dierenarts legt uit wat katten voelen vlak voordat ze sterven

Het was een goede les voor de hond!

Lees Deze hond maakt een enorme fout en smeekt zijn baas om vergiffenis, zijn hallucinante reactie

De hond heeft een goede les geleerd met dit damongeluk. Je moet je nooit op onbekend en vooral verboden terrein wagen.

Als deze dappere man er niet was geweest, was de hond misschien niet meer bij ons. Bovendien had de eigenaar zijn hond goed in de gaten moeten houden om dit te voorkomen. gevaarlijke situatie .

Lees meer Deze hond heeft moeite met zwemmen, dus bedacht hij een techniek die je in lachen zal doen uitbarsten!

Om meer artikelen zoals deze te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!