Início » Dieren » Een reiger vangt een paling en opent halverwege de vlucht zijn keel om te ontsnappen

Een reiger vangt een paling en opent halverwege de vlucht zijn keel om te ontsnappen

© Een reiger vangt een paling en opent tijdens de vlucht zijn keel om te ontsnappen

Een paling slaagde erin tijdens een verrassende gebeurtenis in de natuur de keel van een vliegende reiger te doorboren. De verslaggever legde deze ongelooflijke gebeurtenis vast en onthulde zijn verbazingwekkende foto’s die iedereen verbijsterden.

Het verhaal begint met een reiger die in het water duikt om zijn prooi, een paling, te vangen.

Onverwachts echter een paling slaagde erin de reiger om haar nek te wikkelen en begon voor haar leven te vechten. In een wanhopige poging om los te komen, slaagde de paling erin de keel van de reiger open te wrikken, wat een moment van ontzag en fascinatie veroorzaakte.

Lees ook  Ze geven veel liefde, hier zijn de 5 meest schattige kattenrassen

Foto’s die viraal gingen op sociale media om het exacte moment weer te geven waarop de paling uit de keel van de reiger tevoorschijn komt.

Lees Een kat zoekt onderdak en smeekt om opgenomen te worden om haar schattige kittens groot te brengen

Het tafereel is schokkend en velen vragen zich af hoe de reiger kon blijven vliegen ondanks de ongebruikelijke obstructie in zijn keel.

Een reiger vangt een paling en opent halverwege de vlucht zijn keel om te ontsnappenBron: Instagram vastleggen

Volgens deskundigen is deze gebeurtenis uiterst zeldzaam.

Palingen staan ​​bekend om hun capaciteiten om snel en behendig te draaien en te bewegen. Hierdoor kunnen ze aan roofdieren ontsnappen. Het doorboren van de keel van een reiger tijdens de vlucht is echter iets heel ongebruikelijks.
Een reiger vangt een paling en opent halverwege de vlucht zijn keel om te ontsnappenBron: Instagram vastleggen

Een reiger van zijn kant maakte zelfs indruk op de ornithologen. Ondanks de aanwezigheid van een paling in zijn keel bleef hij vliegen. Vervolgens stuurde hij zijn ongebruikelijke passagier weg. Deze overlevingsdaad wordt erkend als een indrukwekkend voorbeeld van de veerkracht van vogels en het vermogen zich aan te passen aan extreme situaties.

Lees ook  In het bos vindt hij een vreemd mini-wezen, je raadt nooit wat het is

Deze foto’s leidden tot een debat onder internetgebruikers. Sommigen verbazen zich over de ongelooflijke kracht en het aanpassingsvermogen van de natuur. Terwijl anderen zich zorgen maken over het welzijn van deze twee wezens.

pic.twitter.com/EYXh9UbmwW

Lees Wild Bear sluit zich aan bij familiepicknick voor boterhammen met pindakaas en tomaat

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 13 oktober 2023

Gelukkig lijken de reiger en de paling ongedeerd aan deze verrassende gebeurtenis te zijn ontsnapt. Sterker nog, de reiger bleef vliegen zonder ook maar het minste teken van ongemak te vertonen. Wat de paling betreft, deze zwom snel weg van zijn roofdier.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!