Início » Dieren » Een Rottweiler redt een kind wiens moeder hem in de steek heeft gelaten, een echte held

Een Rottweiler redt een kind wiens moeder hem in de steek heeft gelaten, een echte held

© Een Rottweiler redt een kind wiens moeder hem in de steek heeft gelaten, een echte held

Het is niet de eerste keer dat een hond een persoon in een kritieke situatie redt. De beste vrienden van de mens zijn altijd behulpzame soorten geweest. In feite hebben ze een reddingsinstinct waardoor ze hun gezin en hun huis beschermen. In dit verhaal is het een Rottweiler-hond die dit door zijn moeder verlaten kind te hulp schoot. Hier zijn de details.

Hond: Een kind geboren in een schuur

Het verhaal speelt zich af in de stad Canelons, Uruguay. Volgens de pers gaat het om een ​​jonge vrouw uit 20 ans ze beviel van een kind in een kleine schuur. Ze was alleen en zonder medische hulp. Ze had dus veel bloedingen na de bevalling.

Lees ook  Ze redt een verlaten puppy en wordt sprakeloos als ze zijn pootjes ontdekt

Daarom ging ze voor behandeling naar het ziekenhuis. Aan de andere kant moest ze haar baby daar achterlaten met de hond van haar vader. De Rottweiler-hond blijft de hele nacht bij de pasgeborene, tot zorg voor hem .

Lees Deze dove, blinde en zieke hond heeft een levensveranderende ontmoeting

In zijn dagelijks leven toonde deze hond altijd welwillendheid, kalmte, zachtmoedigheid en gehoorzaamheid . Hij was ook aan mensen gewend. Dus toen zijn grootvader hem de volgende dag overstuur aantrof, wist hij dat er iets vreemds aan de hand was.

Echt, volgende dag Toen de vader van het kind terugkeerde van een nieuwe werkdag, was hij verrast. Hij merkte dat zijn hond gestrest en nerveus was. Het was ongewoon gedrag. Op weg naar de werkplaats ontdekt hij de reden.
Een Rottweiler redt een kind wiens moeder hem in de steek heeft gelaten, een echte heldFacebook vastleggen

Pasgeborene in levensgevaar

Wat hij in zijn werkplaats ontdekte, schokte de grootvader. In werkelijkheid lag het kind met de hond op de grond. Hij wist eigenlijk niet dat zijn dochter zwanger was. Bovendien heeft laatstgenoemde geleden psychiatrische problemen .

Lees ook  Een vrouw won haar strijd tegen kanker dankzij de steun van haar trouwe hond!

Als bewijsmateriaal verklaarde ze, terwijl ze in het ziekenhuis lag, dat ze een abortus . Ze dacht niet aan haar kind en vertelde het aan niemand. Gelukkig zorgde de hond voor hem totdat de man hem vond.

Lees Zo gedraagt ​​een hond zich om te laten zien dat hij zich geliefd voelt

Op het moment van de ontdekking verkeerde het kind in erbarmelijke toestand. Hij had de zijne nog navelstreng en stond onder toezicht van een hond. De verbijsterde grootvader besloot de baby in een jasje te wikkelen en hem naar de dichtstbijzijnde kliniek te brengen.

Daar aangekomen zorgden de artsen voor de baby. Ze testten het en ontdekten dat het erin zat hypothermie . Zo kon de man ontdekken dat het door de hond geredde kind daadwerkelijk rond 15.00 uur geboren was 16 uur .

Lees ook  Chip en Adele, verlaten puppy en kitten, worden onafscheidelijk

Hond: Een echte held

Een Rottweiler redt een kind wiens moeder hem in de steek heeft gelaten, een echte heldFacebook vastleggen

Toen de pers ernaar vroeg, zeiden familieleden van de jonge vrouw dat ze nooit van de zwangerschap wisten. Ze gaven aan dat ze dit pas beseften toen ze een jonge moeder was opgenomen in het ziekenhuis .

Gelukkig was de hond er om het kind te redden. Het bleek dat een een echte held . Wie weet wat er met deze baby zou zijn gebeurd als hij haar niet in de kou had gelaten of haar eigenaar niet had gewaarschuwd. Bovendien ontroerde en verraste dit verhaal de bevolking van Uruguay.

Om te lezen Een mooie reflectie voor alle hondenliefhebbers: Gewoon een hond

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!