Início » Dieren » Een rouwend paard huilt over de kist van zijn eigenaar nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeld

Een rouwend paard huilt over de kist van zijn eigenaar nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeld

Een rouwend paard huilt over de kist van zijn eigenaar nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeld.

Er is een speciale band tussen paarden en hun berijders. Een bijzonder sterke band van vertrouwen, respect en wederzijds respect.

Wagner Figueiredo kwam om bij een verkeersongeval . Zijn familie wilde dat zijn paard Cowboy de begrafenis bijwoonde.

Een rouwend paard huilt over de doodskist van zijn eigenaar

Tijdens de ceremonie zagen de gasten Cowboy voor Wagners kist lopen. Hij liet zijn hoofd erop rusten en nam afscheid van zijn overleden vriend. Wagner Figueiredo, oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk, kwam pas op 34-jarige leeftijd om het leven bij een verkeersongeval in de Braziliaanse stad Pariba.

Lees meer 6 tips om je kat elke dag blij te maken

Lees ook  Paard en kat zijn onafscheidelijk - ze zijn onafscheidelijk geworden!

Een rouwend paard huilt over de kist van zijn eigenaar nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeldBron: Capture Instagram

Hij hield ervan om op Cheva Ja te rijden en zijn vrienden zeiden dat Cowboy zijn beste vriend was.

Wagners familie nam Cowboy mee naar de begrafenis. De gasten keken met verbazing toe hoe het paard voor de kist van zijn eigenaar liep en zijn hoofd op haar liet rusten alsof het om zijn vriend rouwde.

Cowboy zag er erg verdrietig uit tijdens de begrafenis. Hij schopte en snoof eigenlijk alsof hij de dood van zijn baasje volledig begreep.

Een rouwend paard huilt over de kist van zijn eigenaar nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeld.Bron: Capture Instagram

“Paarden betekenden alles voor mijn broer. Ik had de indruk dat Cowboy begreep wat er gebeurde en op de begrafenis afscheid van hem wilde nemen.”

Lees Gewonde aap krijgt weer levenslust dankzij deze schattige kat

Lees ook  Een gezin geeft een verjaardagsfeestje voor een hond - hier is zijn reactie

Wat een ontroerend verhaal! Het laat maar weer eens zien hoe intelligent dieren zijn.

Deel als je denkt dat de Cowboy echt afscheid wilde nemen van zijn meester!

Daarom maakten de nabestaanden foto’s van de begrafenis en de reactie van het paard. Die hebben ze vervolgens gedeeld op sociale media. Een rouwend paard huilt over de kist van zijn eigenaar nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeld Bron: Capture Instagram

Zodra het paard de kist van zijn meester zag, begon hij zijn hoofd te schudden en geagiteerd te raken, alsof hij wist wat er was gebeurd. Toen de kist van zijn meester in de lijkwagen werd geplaatst, aaide het dier over zijn kop. Het was moeilijk om hem te overtuigen om te vertrekken.

Later tijdens de begrafenis begon het dier geluiden te maken alsof het huilde. In deze situatie was het publiek onder de indruk dat een dier de pijn kan begrijpen en delen die wordt gevoeld na het verlies van een dierbare.

Lees ook  Hij lastert met zijn stervende kind, de reactie van hun kat is bezorgd

Lees meer Waarom likt je hond je vaak? Dit is waarom

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!