Início » Dieren » Een rouwende hond heeft een baby verloren, ze adopteert weespuppies en herwint haar levenslust

Een rouwende hond heeft een baby verloren, ze adopteert weespuppies en herwint haar levenslust

© Een rouwende hond verliest een baby, adopteert weespuppies en krijgt weer levenslust

Deze hond is een 4-jarige Franse bulldog met sterke moederinstincten. Ze was erg verdrietig na de geboorte van een doodgeboren kind. Maar een speling van het lot redde zijn leven.

Nakita Wilson, 31, is de gelukkige Eigenaar Perrie. Toen haar hond werd geboren, was de enige pup al overleden en kon er niets anders meer gebeuren. Het was een echte tragedie waar Perrie moeilijk mee om kon gaan. “Toen ik haar thuisbracht, wilde ze niet eten en kwam ze niet uit bed. Zowel zij als ik waren erg depressief”, zegt Nakita.

De volgende dag keerde de hoop echter terug.

De dierenarts belde Nakita terug om hem te vertellen dat puppy’s van hetzelfde ras als zijn hond wees waren. Ze hadden dus een adoptiemoeder nodig om te overleven. Een gewetenloze fokker die haar hond binnenbracht voor een keizersnede vroeg de kliniek zelfs om de baby’s te euthanaseren vanwege hun staartlengte.

Lees ook  Deze verlaten eekhoorns weigeren te drinken, een hond adopteert ze en geeft ze een tweede kans in het leven

Lees de prestatie van een sportkoe die verrast door zich in te schrijven voor een wielerwedstrijd (Video)

Een rouwende hond heeft een baby verloren, ze adopteert weespuppies en herwint haar levenslustBron: Instagram vastleggen

Nakita dacht meteen dat het het lot was . Ze ging op zoek naar welpen om aan haar rouwende hond te geven. “Ik wist dat de beste kans voor de puppy’s zou zijn om ze een echte moeder te geven en dat zou Perrie blij maken,” bevestigde Nakita.

Zoals we in de video kunnen zien, adopteerde Perrie de kleine weesjes onmiddellijk

“Moeders die zelf puppy’s hebben, accepteren ze soms niet meteen. Toch hield ze meteen van ze,’ legde Nakita uit. Tegenwoordig zorgt de bulldog voor het stuifmeel alsof het zijn eigen stuifmeel is. Het voedt zich met moedermelk, reinigt en beschermt 24 uur per dag.

Lees ook  3 schattige hondenrassen waarvan het gedrag destructief kan zijn

pic.twitter.com/jpuAnCqPBj

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 21 september 2023

Lees Deze hond werd verschillende keren afgewezen vanwege zijn uiterlijk totdat een vrouw hem uiteindelijk adopteerde!

“Hij is de meest betrokken hond die ik ooit heb ontmoet en hij is erg blij om ze te hebben. We moeten haar eten en water naar de paddock brengen, want ze wil geen seconde van hen gescheiden worden”, legt Nakita blij uit.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!