Início » Dieren » Een Tasmaanse duivel komt een huis binnen, een vrouw denkt dat het speelgoed van haar hond is.

Een Tasmaanse duivel komt een huis binnen, een vrouw denkt dat het speelgoed van haar hond is.

Een Tasmaanse duivel breekt het huis binnen, denkend dat het speelgoed van haar hond is

De Tasmaanse duivel zou niet meer bestaan. Toch ontmoette de vrouw hem onlangs bij haar thuis. Om precies te zijn, een dier kwam haar huis in Australië binnen. De vrouw dacht eerst dat het gewoon een speeltje van haar hond was. Wat ze echter dacht dat er niet klopte toen het wezen plotseling bewoog!

Deze vrouw ontmoette de Tasmaanse duivel!

Je moet een boek nooit beoordelen op de kaft, schijn bedriegt vaak. En toch was het slachtoffer een vrouw die in Hobart op het eiland Tasmanië in Australië woonde. Ze was een ontdekking in haar huis.

Volgens onze collega The Guardian kwam het wezen haar huis binnen en zag ze het aan voor een knuffel. Ze wilde haar oppakken en aan haar hond geven, maar ze leefde nog. Ze had eigenlijk een Tasmaanse duivel voor haar ogen.

Lees ook  Een vrouw betrapt een man die drie puppy's in een beekje gooit en redt ze!

Lees meer Hun hond staart elke dag naar de muur, installeert een camera en ontdekt het onvoorstelbare

Dit is een buideldier dat alleen op dit grote Australische eiland leefde. De bewoner was zich ervan bewust dat de Tasmaanse duivel een bedreigde diersoort was. Daarom informeerde ze graag collega’s van The Guardian over haar ontdekking.

Toen ze eenmaal ter plaatse waren, wachtte The Guardian geen twee uur om het dier te filmen. En als de video iets afleidt, moet de Tasmaanse Duivel geschrokken zijn van alle aandacht die hij kreeg. Hij verstopte zich constant onder de tafel in de woonkamer om zich te verstoppen .

Het wezen slaagde erin om het huis uit te komen!

De echtgenoot van de dame had plotseling een idee. Hij probeerde met een bezem de Tasmaanse duivel uit zijn schuilplaats te krijgen. Maar het kleine buideldier had zijn hulp niet nodig om de Tasmaanse duivel te vinden. de weg naar buiten .

Lees ook  Een gewonde aap kreeg zijn levensvreugde terug dankzij deze schattige kat

De Tasmaanse Duivel is erin geslaagd om een manier voor je te vinden om het huis uit te komen. Hij liep zonder kleerscheuren de deur uit. Hij zag er echt prima uit!

Lees meer Het ergste wat je kunt doen als je huisdier doodgaat, aldus een dierenarts

Voordat de Tasmaanse duivel het huis uit kwam, maakte de eigenaar van het huis zich zorgen. Ze was bang dat het dier in paniek zou raken en uiteindelijk iemand zou verleiden. Volgens haar getuigenis was ze nog nooit zo bang geweest. zijn hele leven bang .

Een Tasmaanse duivel komt het huis binnen, denkend dat het speelgoed van haar hond is.Bron: Capture Instagram

De bewoner gaf echter toe dat de Tasmaanse duivel nog banger moet zijn geweest dan zij. Dit wezen wordt beschouwd als een van de grootste vleesetende buideldieren. Australië. De eerste plaats was vroeger de Tasmaanse wolf, maar dat veranderde toen hij verdween.

Lees ook  De hond verhuist naar een bejaardentehuis zodat hij niet gescheiden wordt van zijn baasje

De Tasmaanse duivel is een bedreigde diersoort!

De Tasmaanse duivel is een werkelijk opmerkelijke gier. Volgens wetenschappelijk onderzoek heeft hij de neiging zijn eten zorgvuldig uit te kiezen voordat hij het opeet. Momenteel wordt deze relatief zeldzame soort bedreigd door een besmettelijke ziekte. De ziekte wordt als gevaarlijk beschouwd omdat het tumoren in het gezicht lijkt te veroorzaken.

Het was dus vreemd dat deze Tasmaanse duivel zich in stedelijke gebieden waagde. Maar ondanks zijn misplaatste uiterlijk in het huis van Hobart, blijft het. gevaarlijk om bij hem in de buurt te zijn. Daarom is het altijd belangrijk om voorzichtig te zijn!

pic.twitter.com/lTOoEOEa8y

Lees meer Een hond wil absoluut elke nacht bij zijn baby slapen – de reden zal je de adem benemen!

— nelimar (@nelimar165) 13 juli 2023

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!