Início » Dieren » Een test met vijf vragen om erachter te komen of je kat gelukkig is met jou

Een test met vijf vragen om erachter te komen of je kat gelukkig is met jou

Als katten jong zijn, hebben ze al het geluk dat hun moeder hen kan geven door voor hun nest te zorgen. Zo kun je alle kittens samen zien spelen of hun schaduwen achterna zitten. Maar hoe weet je of een volwassen kat gelukkig is? Beantwoord deze vraag met een simpele test.

1. Geeft je kat je pac?

Over het algemeen denken we niet dat katten je zullen poten. Ze schoppen hun meesters echter. Als hij honger heeft en je ziet eten, gaat hij op zijn achterpoten staan ​​en klauwt hij je een of twee keer. En als ze willen dat je ze draagt, zullen ze hetzelfde doen.

2. Praat je kat anders tegen je?

De kat heeft verschillende miauwen. Er is er een die ze gebruiken als ze willen paren en een die ze vrijlaten als ze erg bang zijn. Degene die ze gebruiken als ze pijn hebben, of degene die ze om eten vragen of dat je naar ze luistert. Als een kat om dat laatste vraagt, doet hij dat met een zachte, stille, vriendelijke miauw. Bovendien, als je haar op dezelfde toon antwoordt, klinkt het alsof ze een gesprek met je heeft.

Lees ook  Deze hond huilt van verdriet bij het graf van zijn meester, een hartverscheurend tafereel

Een test met vijf vragen om erachter te komen of je kat gelukkig is met jouBron: Capture Instagram

3. Vraagt ​​uw kat om aaien?

Questioning Cat laat je haar aaien en kan op je leunen om over haar rug en de basis van haar staart te wrijven. Buitenkatten doen dit meestal niet. U moet zich er echter van bewust zijn dat u haar buik niet mag aaien. Dit is een gebied vol zenuwuiteinden die bij aanraking geïrriteerd raken.

4. Slaapt uw ​​kat in een ontspannen houding?

Het is je misschien opgevallen dat een kat in verschillende delen van het huis kan slapen en in verschillende houdingen. Als je merkt dat je kat op zijn zij ligt met uitgestrekte pootjes en je zijn buik kunt zien, betekent dit dat hij zich veilig voelt bij jou en daarom erg blij is.

Lees ook  Ontdek 8 leuke weetjes over katten die je zullen verbazen

5. Wrijft je kat altijd tegen je aan?

We weten dat katten territoriale dieren zijn. Als ze echter gelukkig zijn in de omgeving waarin ze leven, hebben ze de neiging om te beschermen wat er in hun territorium leeft, zodat het hun vrede en geluk niet verstoort. Daarom herkennen ze je misschien niet als je van de straat komt en wrijven ze misschien tegen je benen en armen om hun geur op je achter te laten.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!