Início » Dieren » Een tijger valt zijn verzorger aan tijdens een dierentuintentoonstelling

Een tijger valt zijn verzorger aan tijdens een dierentuintentoonstelling

Bij een schokkend incident tijdens een circusvoorstelling viel een beer plotseling zijn eigenaar aan. En dat ondanks het ongeloof van het publiek!

Het dramatische incident vond plaats onder het dak van een circus dat door de stad toerde.

Sommige landen verbieden het gebruik van dieren in circussen en andere voorstellingen. Vooral vanwege de fysieke mishandeling waaraan zij worden blootgesteld. Sommige mensen kooien ze zelfs in kooien of ketenen ze vast. Er zijn echter nog steeds plaatsen waar deze praktijk voortduurt.

Lees Masters of Tricks, ontdek de 5 meest ingenieuze dieren in de natuur

Hoe heeft dit verhaal zich ontwikkeld?

Het incident vond plaats tijdens het langverwachte nummer met een indrukwekkende grizzlybeer en zijn begeleider. Terwijl de show in volle gang was met ongelooflijke acrobatiek en trucs, ging er iets mis.

Lees ook  5 tips om je hond gelukkig te houden!

Zonder waarschuwing maakte de beer zich plotseling los van zijn temmer en stormde op hem af in een alarmerende woede.

De menigte raakt onmiddellijk in paniek als kreten van angst en alarm door de tent weerklinken. Geschokte toeschouwers kijken hulpeloos toe terwijl het tafereel zich voor hen ontvouwt.

Trainers en circuspersoneel reageren snel en proberen de beer af te leiden om het leven van de temmer te redden.

Lees Deze verlaten en verlegen kat wordt de knuffeligste van allemaal, zijn transformatie is indrukwekkend!

Circustoeschouwers maken beelden en delen deze op het sociale netwerk X, voorheen bekend als Twitter. Foto’s en video’s laten het zien het moment dat de temmer zijn act op het podium uitvoert met het dier. De beer staat op twee poten en draagt ​​een kruiwagen. Een temmer, vermomd als arbeider, geeft hem instructies over wat hij moet doen.
Een beer valt zijn trainer aan en bespringt hem midden in een circusvoorstellingEen beer valt zijn trainer aan en bespringt hem midden in een circusvoorstellingFacebook vastleggen

Lees ook  Dankzij de familiehond komen weeskittens in huis

Dan nadert de temmer de beer, pakt hem bij het touw en trekt hem naar hem toe en elders op het podium. Op dat moment wordt het enorme beest woedend en stormt op de man af. ze valt hem aan met haar klauwen. En dit onder de ogen en kreten van de toeschouwers, die snel het circus beginnen te evacueren.

Hier is een video van de beer

We zien een andere circusmedewerker proberen te helpen de temmer door de beer tot onderwerping te slaan. De uitkomst van de situatie is echter onduidelijk, aangezien de video op dat punt eindigt.

Deze schokkende beelden zijn viraal gegaan op sociale media. Internetgebruikers wijzen erop dat de reactie van het dier waarschijnlijk werd veroorzaakt door mishandeling door de trainer.

Lees ook  Félicette, de eerste kat die de ruimte in reisde en levend terugkeerde

Om deze curiosa over katten te lezen die je nog niet kende!

Dit gruwelijke incident herinnert ons aan de risico’s die het spelen met wilde dieren met zich meebrengt. Het benadrukt ook de noodzaak om meer ethische en veiligere alternatieven te overwegen.

Moderne circussen kiezen steeds vaker voor vormen van amusement zonder dieren. Zij geven dan de voorkeur aan acrobatiek, jongleren en andere spectaculaire vaardigheden.

pic.twitter.com/U3qG3091Uy

— DE NATUUR IS BRUTAAL (@TheBrutalNature) 8 december 2023

Om te lezen Ze vinden een stervende hond in de sneeuw, zijn leven verandert

Wil je op de hoogte blijven en nieuws uit de dierenwereld kennen? Wij nodigen u uit om ze te raadplegen in de categorie DIEREN. Als u bovendien een verhaal heeft of uw eigen verhaal met uw huisdier wilt vertellen, kunt u ons schrijven op [email protected]

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!