Início » Dieren » Een tijgerin die haar welpen heeft verloren, adopteert deze biggen als haar eigen welpen

Een tijgerin die haar welpen heeft verloren, adopteert deze biggen als haar eigen welpen

© Een tijgerin die haar welpen heeft verloren, adopteert deze biggen als haar eigen welpen

Tijgerin Shai Mai verloor haar welpen. Hij woont in een dierentuin in Thailand. De dierenartsen besluiten een ongelooflijke nieuwe strategie te volgen. En blijkbaar had de dierproef een positief effect. Laten we deze unieke ervaring ontdekken.

Tijgerin: Depressie als gevolg van het verlies van haar kinderen

DE Thaise dierenartsen ze blijven de wereld verrassen met hun ervaringen. Ze oefenen ze in een dierentuin op enkele kilometers van Bangkok. Het meest verrassende succes dat ze behaalden was een tijgerin.

Inderdaad, deze wetenschappers besloten om een ​​nieuwe fokstijl aan te nemen. Deze onderzoeken zijn gebaseerd op het in stand houden van het bestaan ​​van de tijgerin in de dierentuin. Het is ook om de voortplanting van dit dier te garanderen. Daarom behoren sommige dieren niet tot de categorie zeldzame soorten.

Lees ook  Deze zeer zwakke hond vecht om zijn puppy's te beschermen

Om te lezen Een ongelooflijk verhaal over vriendschap verenigt deze 2 honden, ze worden de beste vrienden ter wereld!

Een tijgerin die haar welpen heeft verloren, adopteert deze biggen als haar eigen welpenInstagram vastleggen

Een typisch voorbeeld is de tijgerin Shai Mai. Deze kat is 8 jaar oud en was het onderwerp van een experiment. Thaise dierenartsen beoefenden de soort een mengsel van dierenrassen . Het gaat over een tijger die pasgeboren varkens ontmoet.

Het dier Shai Mai werd beroofd van haar kinderen. Toen werd het bijna ondraaglijk en moeilijk te beheren. Dit is begrijpelijk gezien de liefdevol karakter van tijgerin. Dus Thaise professionals gebruikten een oplossing.

Effectieve oplossing voor depressie Shai Mai

Dierenartsen hebben ontdekt dat varkensmelk een ongelooflijke werking heeft wilde katachtigen . Dus namen ze de tijgerwelpjes en gaven ze varkensmelk. Daarna stopten ze ze in de zeug. Het gaat er vooral om de tijgers meer energie te geven. En ze hebben het ook getest op tijgerin Shai Mai.

Lees ook  5 eenvoudige manieren om katten koel te houden in de zomerse hitte

Dit is ook het geval bij tijgers. Tijgermelk levert varkens ook een bepaalde hoeveelheid energie. Dus gaven de dierenartsen deze melk aan pasgeboren varkens om te proeven. En dan zetten ze ze naast een een tijger vrouwelijk .

Lees 9 dingen die uw kat emotioneel pijn doen, stop met het maken van deze fouten

Een tijgerin die haar welpen heeft verloren, adopteert deze biggen als haar eigen welpenInstagram vastleggen

Nadat Shai Mai haar baby’s had verloren, troostten de dierenartsen haar met deze ervaring. In feite namen ze kleine varkens om dit verlies te compenseren. De tijgerin accepteerde dit feit omdat ze zo graag kleine baby’s wilde krijgen.

Een deel van deze ervaring werd op sociale media geplaatst. Dit is een foto van toen Shai Mai de tijgerin bij de biggen was. De foto is binnen gemaakt de jaren 2000 . Natuurlijk hebben veel mensen deze praktijk nog niet ontdekt, maar het is al heel bekend. Het debat over deze ongelooflijke prestatie is nog steeds open.

Lees ook  Pythonslang verliest voedsel aan stelende hyena, verrassende video

Tijgerinnen: een specialiteit van de Thaise dierentuin

Dit soort oefeningen op een tijgerin maakt de Thaise dierentuin bijzonder. Sommige mensen worden het nooit beu om deze dierentuin te bezoeken. Met deze ervaring zal de diersoort enorm toenemen. Voor dit doel zal de dierentuin altijd aantrekkelijk zijn.
Een tijgerin die haar welpen heeft verloren, adopteert deze biggen als haar eigen welpenInstagram vastleggen

Naast deze gevarieerde ervaringen heeft deze dierentuin ook vele dierenrassen. Maar wat hem het meest beroemd heeft gemaakt, is dit experiment met een tijgerin. Dus als je de kans krijgt, overweeg dan om deze plek te bezoeken. Je zult daar dus ongelooflijke en spectaculaire ervaringen opdoen.

Lees Titus is een cheetah-pitbull, hij is zo zeldzaam dat niemand wil geloven dat hij echt bestaat

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!