Início » Dieren » Een verlaten hond die op het punt staat geëuthanaseerd te worden, klampt zich angstig vast aan haar knuffel

Een verlaten hond die op het punt staat geëuthanaseerd te worden, klampt zich angstig vast aan haar knuffel

© Een verlaten hond die op het punt staat geëuthanaseerd te worden, klampt zich met grote angst vast aan zijn knuffel

Een knuffeldier was het enige dat deze arme hond als souvenir had aan haar vroegere familie. Deze laatste liet haar zelfs in het asiel achter. Ze begreep de reden voor haar verlating niet, dus kon ze haar speeltje alleen in de hoek vasthouden.

Het meest trieste was dat hij niet veel tijd meer te leven had. Sterker nog, ze zou binnenkort ter dood worden gebracht. Het is heel wreed om te weten dat deze onschuldige pitbull in een opvangcentrum werd achtergelaten, wetende dat ze het risico liep geëuthanaseerd te worden.

Zijn familie had hem onvoorwaardelijke liefde moeten geven, bescherming en eeuwig thuis. Het adopteren van een hond is een grote verantwoordelijkheid. Het is niet echt speelgoed dat we meenemen en weggooien. Helaas belanden huisdieren vaak om de meest absurde redenen in trieste opvangcentra.

Lees ook  Het hartverscheurende verhaal van een pitbullhond die gescheiden wordt van zijn puppy's en achtergelaten wordt in een asiel

Lees Waarom trilt mijn kat als hij slaapt? Hier is het antwoord

De familie liet de hond en haar knuffel achter

Soms komt verlating voor omdat honden oud worden. Dit mag echter geenszins een reden zijn om ze te ‘ontslaan’. Andere keren komt het doordat honden geen controle hebben of gedragsproblemen hebben. Wat de reden ook is, het is geen excuus om er spijt van te krijgen; het is een verplichting die niet mag worden verbroken.

Een verlaten hond die op het punt staat geëuthanaseerd te worden, klampt zich in grote angst vast aan zijn knuffelFacebook vastleggen

De familie van deze jonge pitbullhond genaamd Layla, liet haar in de steek omdat “ze te veel voor hen was”, zegt Jackie O’Sullivan, mede-oprichter van Rescue Dogs Rock NYC. Nu is Layla diepbedroefd en heeft ze alleen haar knuffel om haar te troosten.

Lees ook  Video, vrouw barst in tranen uit als ze de reactie ziet van de hond die ze heeft gered

Het personeel van het opvangcentrum las het briefje dat de eigenaar had achtergelaten. Ze zei eigenlijk dat ze vijf kinderen en twee andere honden heeft en dat het te veel voor haar is. Ze kon het blijkbaar niet meer aan en vond dat ze genoeg huisdieren hadden. Dit was bijzonder schandalig; mensen zouden gewetensvoller moeten zijn voordat ze beslissingen nemen.

Nieuw huis!

Layla hield echt van de kinderen van het gezin, van 2 en 7 jaar oud. Volgens de Facebook-post van het asiel beschermde deze hond hen feitelijk. En toen haar familie haar verliet, was ze verdwaald, bang en begreep ze niet wat er gebeurde met iedereen die van haar moest houden. De enige herinnering die ze nu aan hen had, was haar knuffeldier.

Lees ook  Een kat, zwaar verbrand bij een brand, verzorgt dieren in een veterinair ziekenhuis

Om te lezen Een ongewenste asielhond ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij deze man

Een verlaten hond die op het punt staat geëuthanaseerd te worden, klampt zich in grote angst vast aan zijn knuffelFacebook vastleggen

Het enige dat hem rust leek te geven, was zijn knuffeldier. De hond nam hem overal mee naartoe om een ​​beetje troost te voelen. Het ergste was dat ze bijna geen tijd meer had omdat ze moest worden uitgegeven. Het asiel wil hun stem verheffen in naam van Layla en alle honden van haar ras, die net als zij elke kans op leven wordt ontzegd alleen maar omdat ze pitbulls zijn. Ze willen bewustzijn creëren over verantwoorde adoptie.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!