Início » Dieren » Een verlaten hond dwaalt door de straten op zoek naar onderdak terwijl er een zware storm nadert

Een verlaten hond dwaalt door de straten op zoek naar onderdak terwijl er een zware storm nadert

© Een verlaten hond dwaalt door de straten op zoek naar onderdak terwijl er een hevige storm nadert

Sinds zijn vertrek wacht Scooby, zoals hij wordt genoemd, elke dag op de terugkeer van zijn familie, maar die komt helaas nooit. De hond kon zich niet verbergen voor het weer, omdat orkaanfunctionarissen een orkaan voorspelden. Maar een vrijwilliger kwam tussenbeide.

We verwachtten een ‘historische orkaan’

Iedereen bereidt zich erop voor. Ondertussen liep een grote witte hond treurig door de straten. Hij had niets dat hem kon beschermen tegen de harde wind en de stortregens die hem te wachten stonden, maar daar maakte hij zich geen zorgen over.

De hond wilde zijn familie vinden en zijn huis. Helaas lieten zijn baasjes hem in de steek en het zag er niet naar uit dat ze voor hem terug wilden komen.

Lees ook  Als je hond hangende oren heeft, zijn hier de redenen die je absoluut moet weten

Lees Fenko, de pitbull die werd gebruikt als levend doelwit voor vechthonden, begint een nieuw leven

Bewoners merkten het en begon eten voor hem achter te laten. Bovendien waren ze terughoudend om de hond te verwelkomen. Sterker nog, hij aarzelde zelf om haar huis binnen te gaan, omdat hij alleen maar naar huis wilde.

Een verlaten hond dwaalt door de buurt op zoek naar onderdak als er een hevige storm nadertBron: Instagram vastleggen

Ze namen contact op met Suzette Hall, oprichter van Logan’s Legacy. De buren voerden hem, maar niemand liet de hond binnen omdat hij veel teken had.”

Hij keek vooral onder de deur alsof hij mensen vraagt: “Is dit mijn huis?” Hij wilde gewoon zijn familie vinden”, vervolgt de vrijwilliger.

Een verlaten hond dwaalt door de buurt op zoek naar onderdak als er een hevige storm nadertBron: Instagram vastleggen
Wij zullen hem nooit meer verlaten

Suzette Hall slaagde erin hem in haar busje te krijgen, waar hij snel in slaap viel. Vervolgens bracht ze de hond naar het Camino Pet Hospital.

Lees ook  Deze dierenarts legt uit wat katten voelen vlak voordat ze sterven

Lees Een koe achtervolgt een meisje, ze wilde haar alleen maar aaien en een foto maken

Scooby is sindsdien onderzocht en behandeld, en het is veel beter. “Hij kwispelt nu met zijn staart, gaat op zijn rug liggen en vraagt ​​om een ​​buikkrabje”, legt zijn baasje uit.

Een verlaten hond dwaalt door de buurt op zoek naar onderdak als er een hevige storm nadertBron: Instagram vastleggen

De orkaan heeft de hond niet bereikt. Hij blijft in de dierenkliniek en de liefdadigheidsinstelling zoekt een liefdevol thuis voor hem. “We zijn wanhopig op zoek naar de eeuwige familie die hij verdient. Ze zal nooit meer in de steek worden gelaten”, belooft Suzette Hall.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!