Início » Dieren » Een verlaten puppy met een uitgemergeld lichaam en misvormde poten heeft de mooiste ontmoeting van zijn leven

Een verlaten puppy met een uitgemergeld lichaam en misvormde poten heeft de mooiste ontmoeting van zijn leven

© Een verlaten puppy met een uitgemergeld lichaam en misvormde poten heeft de mooiste ontmoeting van zijn leven

Verlaten, bang en in slechte conditie, had de puppy gelukkig een levensreddende ontmoeting. Chance, zoals hij wordt genoemd, beefde van top tot teen toen een voorbijganger hem ontdekte. Toen zat hij ineengedoken achter een struik in Kirkdale (VK). Hoe raak je niet in paniek als je een van de ergste trauma’s hebt opgelopen?

Een nieuwe kans

Het kleine wezentje werd onmiddellijk opgevangen door de RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals). Terwijl de puppy vol angst was, kreeg hij knuffels van de verzorgers. RSPCA-functionarissen stuurden vervolgens Jo McDonald, een van hun agenten, om onderzoek te doen.
Deze puppy met een uitgemergeld lichaam en misvormde poten, achtergelaten in het park, heeft de mooiste ontmoeting van zijn levenBron: Instagram vastleggen

Lees ook  Hoe vertel je je kat dat je van haar houdt in je eigen taal?

‘Ik ben bang voor de persoon die het bezit.’ Deze puppy is een hondenfokker. Toen hij de misvormingen van het dier zag en zich realiseerde dat het kostbaar zou zijn om het te laten behandelen, besloot hij het zonder pardon weg te gooien alsof het afval was.” Tot nu toe heeft niemand de persoon kunnen traceren die verantwoordelijk was voor deze gruwelijke daad.

Lees Dit is wat een hond bedoelt als hij ’s nachts huilt

De gezondheidsautoriteiten opereerden vervolgens de misvormde poten van de puppy. De hond wordt vervolgens verwelkomd door Kay Hawthorn, directeur van RSPCA Wirral en Chester.

De pup heeft zijn nieuwe familie gevonden.

Puppybeschermer zegt: “Na twee weken.” thuis is zijn gewicht bijna verdubbeld en is het huidprobleem genezen.” “Vorige week is hij voor controle teruggekeerd naar het Greater Manchester Animal Hospital en zijn beenprobleem is verholpen. Ze zouden zijn andere ledemaat opereren, maar dankzij goede voeding werd het vanzelf recht; Nu loopt en loopt hij heel goed.
Deze puppy met een uitgemergeld lichaam en misvormde poten, achtergelaten in het park, heeft de mooiste ontmoeting van zijn levenBron: Instagram vastleggen

Lees ook  De hond raakt bevriend met de babygiraf en blijft de rest van zijn dagen bij hem

Naast herstel, Chance had de beste ontmoeting van zijn leven…. Kay werd letterlijk verliefd op hem en besloot hem te adopteren. De hond heeft zich bij de grote familie aangesloten. Het zijn Eva, een 11-jarige Duitse herder; Maise, een 12-jarige klootzak; Bertie, 18, en Toots, 4, beiden Shih Tzu.

Chance kan goed overweg met alle gezinsleden, honden en mensen. Chance houdt van apporteren en zit vol energie”, voegt de adoptiemoeder van de puppy eraan toe. Hij zegt ook: “hij knuffelt graag met anderen en met mij.”

Lees Vrijwilliger kan het aantal puppy’s niet geloven dat wordt opgevangen door een zwerfhond met een groot hart!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!