Início » Dieren » Een video van de reactie van een kat op het zien van zijn eigenaar met een andere kitten is viraal gegaan

Een video van de reactie van een kat op het zien van zijn eigenaar met een andere kitten is viraal gegaan

Een video van de reactie van een kat op het zien van zijn eigenaar met een andere kitten is viraal gegaan

Een kat wordt jaloers als hij zijn baasje een andere kitten ziet aaien. De video veroorzaakte een sensatie op de netwerken en ging meteen viral. De jaloezie van de kat en zijn onvoorstelbare reactie stonden centraal in de beelden die op het sociale netwerk TikTok werden gepost.

De kat werd jaloers!

De eigenaar van de kat ligt op de bank en aait het nieuwste lid van de familie, een kleine kat. kitten dat hij heeft geadopteerd uit een dierenasiel. De gezinskat vond het blijkbaar niet leuk hoe zijn baasje het kitten aaide.

Video reakce kočky na to, že viděla svého majitele s jiným koťátkem, se stalo virálnímBron.

De oudste kat vertoonde inderdaad allerlei tekenen van jaloezie. Zijn reactie was erg ontroerend, zoals je kunt zien op de foto’s die zijn baasje maakte. Een reactie die tegelijkertijd ontroerend en aangrijpend was.

Lees ook  Wat betekent het eigenlijk als je een bruine vlinder in je huis ziet?

Lees meer 5 tips om je hond koel te houden in de zomer

Deze video van deze schattige kat veroorzaakte zoveel opschudding op sociale media dat het zelfs in verschillende landen de krantenkoppen haalde.

Video reakce kočky na to, že vidí svého majitele s jiným koťátkem, se stalo virálnímBron.

En inderdaad, het ontlokte honderden reacties van mensen. Sommigen zeiden dat de eigenaar een vreselijke fout maakte door de kat te laten inslapen. Anderen zeiden dat het normaal was dat het kitten meer knuffelde omdat het nieuw was in de familie. Deze TikTok-video heeft het internet op zijn kop gezet omdat de reactie van de kat op de komst van een nieuwe bezoeker zo gedenkwaardig is.

Lees James, een zwerfhond in nood, werd geadopteerd door de beste familie ter wereld

Lees ook  De hond werd met haar 10 pups achtergelaten voor het asiel, een tragisch tafereel

Katten zijn heel bijzondere huisdieren. Ze zijn heel onafhankelijk en maken ons aan het lachen met hun tientallen eigenaardigheden. Zoals wanneer ze op plekken proberen te klimmen waarvan we nooit gedacht hadden dat ze daar konden komen. Wanneer ze zich vermaken met een simpel touw. Of wanneer ze ons op mysterieuze wijze benaderen en om wat genegenheid vragen. Ze maken ons ook aan het lachen met hun reacties op alledaagse dingen, zoals deze jaloerse kat!

Als je meer artikelen zoals deze wilt lezen, raden we je aan om onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!