Início » Dieren » Een visser vangt een mysterieuze zeeworm waar je kippenvel van krijgt!

Een visser vangt een mysterieuze zeeworm waar je kippenvel van krijgt!

Een visser uit Rusland deed zojuist een bizarre vondst tijdens zijn vissessies. Hij ving met name een abnormale zeeworm uit de afgrond. Hij aarzelde niet om de video van dit vreemde schot op sociale netwerken te delen. Het wezen zag eruit alsof het uit een andere wereld kwam! Hieronder staan ​​de details.

Deze visser ving een van de raarste zeewormen!

De afgelopen jaren heeft Roman Fedortsov een grote reputatie opgebouwd op internet. De Russische visser werd beroemd op sociale netwerken, vooral dankzij talloze hors pár -publicaties. Hij deelt vaak foto’s van zijn vangsten uit de diepten van de zee.

En de wezens die hij daar ontdekt zijn zowel verontrustend als mysterieus . Dit belet niet dat het de aandacht en reacties van cybernauten trekt. Dit gebeurde onlangs op internet.

Lees ook  Experts leggen uit waarom honden sommige mensen niet mogen

Om te lezen Stierenhaai kantelt kajak, deze vreselijke angst van deze visser

Roman Fedortsov raakte verstrikt in zijn netten verschrikkelijke zeeworm . Iedereen die een exemplaar zag, zou ongetwijfeld dezelfde reactie hebben. Als je de video wilt zien, krijg je echt kippenvel van het wezen.

De visser introduceerde daarom snel de vreemde zeeworm over de hele wereld. “Soms vind ik dit soort wezens in een sleepnet”, zei hij in de post. Vervolgens maakte het een hoog geluid om netizens te laten weten hoe de schreeuw van het dier zou klinken.

De reden voor het angstaanjagende uiterlijk van het wezen!

Roman Fedortsov hield een zeeworm in zijn hand. Het vreemde dier trekt aan de rubberen handschoen. Op de foto kunnen we duidelijk zien dat het wezen is gevangen door een paar zwarte haken .

Lees ook  De hond bevalt in de ruïnes, niet wetende wat er met haar zal gebeuren

De zeeworm is gewond ter hoogte van de mondopening. We noemen dit aantal vangsten onthuld door Fedortsov “barotrauma”. Het monster is te snel opgetild van de diepte naar de oppervlakte.

Om te lezen Ze vinden een vreemd wezen, de dierenarts die het gaat onderzoeken is sprakeloos

Dus dit proces veroorzaakt een drukverschil dat zo groot is dat de ogen van de opnieuw samengestelde wezens groter worden. Maar de organen zullen ook uit hun mond komen. En dat is wat de kleine zeeworm heeft geleden!

De zeeworm behoort zeker tot de familie van de Nereididae . Deze is beter bekend als “mop worms” in het Engels. Vissers zijn gewend om het als aas te gebruiken, vooral bij het vissen.

Zeeworm: vele variaties!

Deze wezens uit de diepte kunnen in vele vormen voorkomen. Er zijn voornamelijk 500 soorten zeewormen. Ze zijn onderverdeeld in meer dan 40 genres. We hebben ze als zodanig kunnen classificeren omdat deze exemplaren nu worden geïnventariseerd. Des te meer reden waarom we ze niet allemaal uit elkaar kunnen houden!

Deze opname is eens te meer het bewijs dat er nog steeds mysterieuze wezens leven op deze planeet van ons. Moeder Natuur lijkt inderdaad erg creatief als het gaat om het creëren van Alien -achtige exemplaren. En één ding is zeker, ze staat nog steeds klaar om ons te bluffen en ons meer verrassingen te laten zien. We wachten dus op verdere ontdekkingen.

Lees ook  Wie is slimmer, katten of honden? Dat is het antwoord van de experts!

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!