Início » Dieren » Een vrouw betrapt een man die drie puppy’s in een beekje gooit en redt ze!

Een vrouw betrapt een man die drie puppy’s in een beekje gooit en redt ze!

© Een vrouw betrapt een man die 3 puppy’s in een beekje gooit en redt ze!

Onlangs werden een hond en haar drie puppy’s het slachtoffer van verwaarlozing toen hun eigenaar ze als gewoon afval in een kreek gooide. Deze verwaarlozing veroorzaakte diepe woede.

Het was eigenlijk een vrouw die terugkwam thuis na een lange werkdag. Toen ze plotseling getuige was van een bijzonder schokkende scène. Ze betrapte zelfs dat iemand de hond en haar drie puppy’s in de kreek gooide voordat ze wegrende.

De hartverscheurende kreet van puppy’s

De geschokte vrouw sprong in het water om hun leven te redden. Zijn hart brak toen hij het krijsende geschreeuw hoorde van alle puppy’s die wanhopig probeerden terug te keren naar het droge.

Lees ook  Hier is het mooiste hondenras ter wereld

Lees Het blaffen van uw hond ontcijferen: begrijpen wat het betekent

Een vrouw betrapt een man die drie puppy's in een beekje gooit en redt ze!Bron: Instagram vastleggen

De vrouw slaagde erin slechts drie puppy’s te redden. Wat de hond betreft, ze was te bang om benaderd te worden. De volgende ochtend keerde ze in gezelschap van buren terug naar de plek en slaagde er uiteindelijk in de hond te pakken te krijgen.

Ongeluk dat woede opwekt

Na de redding zorgde het asiel voor de dieren . Ze kregen vaccinaties, ontworming en een broodnodig vlooienbad. De hond en een van haar puppy’s moesten ook worden behandeld voor een infectie en kregen een antibioticakuur.
Een vrouw betrapt een man die drie puppy's in een beekje gooit en redt ze!Bron: Instagram vastleggen

Deze verlatenheid gaf aanleiding tot een golf van verontwaardiging onder de vrijwilligers van het opvangcentrum. ‘We hebben veel van dit soort gevallen gezien waarbij mensen honden en puppy’s aan hun lot overlieten. Er is geen reden hiervoor… Dit is een heel ernstige situatie”, klaagden ze op hun Facebook-pagina.

Lees ook  Hoe communiceren katten met hun ogen? Begrijp hun taal

Teamwerk!

Ze bedankten echter iedereen die deze arme dieren te hulp kwam. “We zijn alle dierenliefhebbers die samenkwamen om deze hondenfamilie te redden zo dankbaar”, voegde ze eraan toe.

Lees Een merrie zit vast in een sloot, brandweerlieden komen haar helpen

Een vrouw betrapt een man die drie puppy's in een beekje gooit en redt ze!Bron: Instagram vastleggen

Zodra haar conditie beter was, werden de pups opgenomen door pleeggezinnen. Later worden ze ter adoptie aangeboden en mogen ze eindelijk een nieuw verhaal schrijven.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!