Início » Dieren » Een vrouw doet een onverwachte ontdekking in haar tuin en komt direct in actie.

Een vrouw doet een onverwachte ontdekking in haar tuin en komt direct in actie.

Een vrouw doet een onverwachte ontdekking in haar tuin en grijpt direct in.

Op 21 januari dit jaar kreeg een inwoner van Malvern in de Verenigde Staten onverwacht bezoek midden in haar tuin. Karen kwam een zeer zwakke en koude zwerfhond tegen. Als goedhartige vrouw probeerde ze het juiste te doen en de hond te redden.

Vrouw: Een onverwachte vondst!

Karen had niet verwacht een onverwachte ontdekking te doen in het hart van haar tuin. Toch is dat precies wat ze ervoer op een winderige dag in januari. Een vrouw zag een zwerfhond op een bloemperk liggen.

De hond, die aan het einde van zijn krachten leek te zijn, staarde haar aan. Het onfortuinlijke dier was er slecht aan toe, helemaal nat, vies en koud. Toen ze haar zo zag, nam de vrouw het initiatief om haar te bedekken en haar een kom kippensoep te geven.

Lees ook  In het bos vindt hij een vreemd mini-wezen, je raadt nooit wat het is

Lezen Deze 8 weken oude puppy heeft de hik en zijn reactie wordt wereldwijd uitgezonden

Toen besloot ze Buddha Dog Rescue & Discovery te bellen voor hulp. Nicole Asher, een van hun vrijwilligers, nam de operatie over. De vrouw was opgelucht toen ze hoorde wat Karen haar had aangedaan. ze verbond zich ertoe om met de teef te doen.

Karen heeft de beste gebaren naar de hond gemaakt , die haar leven hebben helpen redden. Nicole Asher legde de situatie perfect uit. Bovendien wist ze het dier te kalmeren door het niet bang te maken.

Het dier is al gevaccineerd!

Karen slaagde erin de hond te kalmeren door niet achter hem aan te gaan. Dat ze het dier rustig te eten gaf, speelde ook een rol. Met andere woorden, een vrouw neemt het juiste initiatief om de haarbal te kalmeren.

Nicole Asher verstrekte deze verklaring aan onze zusterpublicatie The Dodo. De volledig radeloze hond verzamelde al zijn kracht om in de bench van de vrijwilliger te kruipen. Binnen enkele minuten slaagde de vrouw erin het dier in de kist te krijgen. in veiligheid brengen door over te brengen naar een opvangcentrum.

Lees ook  De politie vond een verlaten koffer met daarin 6 puppy's, de moeder was wanhopig

Lees Ze raakt de staart van haar konijn aan terwijl ze slaapt – Haar reactie zal je fascineren!

Op dat moment zagen de twee vrouwen het. hond microchip . Haar twee redders kregen de naam Ella en leerden meer over de geschiedenis van het dier. Ze is eigenlijk twee weken eerder weggelopen uit haar MatchDog Rescue-pleeggezin.

De hond rende weg en reisde zo’n twintig kilometer totdat hij stopte in de tuin van een jonge vrouw. Ook de verantwoordelijken voor het pleeggezin gingen in beroep. een gezochte poster om een hond te vinden. De advertentie was overal op sociale media te zien. Een vrouw doet een onverwachte ontdekking in haar tuin, ze grijpt meteen in Bron: Capture Instagram

Femme: Eind goed al goed!

Nicole besloot het nummer op de microchip van de hond te bellen. Vervolgens vertelde ze haar pleeggezin het goede nieuws. De curatoren waren zowel blij als verbaasd. Volgens Nicole kon Ella terugkeren naar haar pleeggezin. veilig en wel .

Lees ook  De gruwelijke ontdekking van dode honden in de vriezer van een oudere vrouw met de bijnaam "de lokale Brigitte Bardot".

Het dier kon dus weer terug in zijn comfortabele knusse mand. Het was de directeur van Buddha Dog Rescue & Discovery die ervoor zorgde dat de hond thuiskwam. Ella had het geluk dat ze Karen’s tuin had uitgekozen om zich in te verschuilen. Nu kan hij genieten van een bed dat gezelliger is dan een ijsbed in de tuin.

pic.twitter.com/er94FWTWgQ

Lees meer Deze jongen achtervolgt een Duitse herder: de reactie van zijn hond is verbluffend

— nelimar (@nelimar165) 2 juli 2023

Als u soortgelijke artikelen als deze wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!