Início » Dieren » Een vrouw en haar ezel laten iedereen sprakeloos achter, ongelooflijk!

Een vrouw en haar ezel laten iedereen sprakeloos achter, ongelooflijk!

Greta houdt van dieren, ook van paarden. Hij heeft een speciale boerderij voor hen. In tegenstelling tot andere eigenaren heeft hij een speciale band met zijn ezel. Ze beschouwt hem als een huisdier en brengt het grootste deel van haar tijd met hem door. Op een dag besloot ze nog een zoogdier aan haar familie toe te voegen, ook al had ze al twee vrouwtjes. Toen deed zich een buitengewone situatie voor!

Deze vrouw is een echte vriend van haar ezel!

Greta was jarenlang dol op haar ezel. een passie voor hoefachtige viervoeters uit de paardenfamilie. Ze vond het kleine paard met lange oren en een prominente ruggengraat schattig. Dus besloot ze er een paar te fokken om haar gezelschap te houden.

Greta is eigenaar van deze paarden met twee teven genaamd Jono en Lilly. Ze zijn erg vrolijk en zachtaardig. Maar ondanks hun aanwezigheid wilde de dame nog een ezel in haar familie.

Lees ook  Hij komt terug van zijn werk en ontdekt iets ongelooflijks in de keuken: het eten is fantastisch!

Lees meer Een tienermeisje vindt een paard in slechte staat op de weg en loopt 4 uur om het te redden

De vrouw en haar ezel laten iedereen sprakeloos achter, ongelooflijk!Bron: Capture Instagram

Dus besloot ze een aanvraag voor adoptie in de dierentuin in te vullen. De verantwoordelijken bleven haar verzoek echter afwijzen. haar verzoek . Greta was teleurgesteld, maar ze zou nooit opgeven!

Drie maanden gingen voorbij en Greta’s hoop begon te vervagen. Op een dag nam ze het initiatief en belde de dierentuin om te vragen of aan haar verzoek kon worden voldaan. Toen leerde ze de hele waarheid. de waarheid over de ezel die het personeel bij hem wilde achterlaten.

Het paard is een depressief dier!

Deze kleine paarden staan bekend om hun chagrijnige gezichten. Geen van hen was echter vergelijkbaar met Johnny de ezel, die een aantal jaren in de dierentuin woonde. Het dier laat nooit enthousiast zijn gezicht zien en brengt de meeste tijd alleen door in zijn hoekje.

Lees ook  Is de kat blij met de baby in huis? Hier leest u hoe u het moet doen

Dierentuinmedewerkers maakten zich zorgen over zijn pathologische toestand, waarin hij lange tijd diep slaapt. Na onderzoek door een dierenarts wisten ze echter de oorzaak van zijn gedrag te achterhalen. De ezel was eigenlijk depressief en vertoont vaak een depressieve lethargie.

Lees Een vrouw doet een onverwachte ontdekking in haar tuin en grijpt direct in

De vrouw en haar ezel laten iedereen sprakeloos achter, ongelooflijk!Bron: Capture Instagram

Bovendien weigert de ezel goed te eten. Daarom wilden de medewerkers het niet eten. geef Johnny aan Greta. Toen ze echter Greta’s onverzettelijkheid zagen, waren ze het uiteindelijk eens.

De verantwoordelijken vroegen Greta om naar de dierentuin te komen, maar ze wisten niet dat dit alles zou veranderen. De mevrouw, die blij was met het goede nieuws, aarzelde geen moment en kwam. Toen ze eenmaal in de dierentuin aankwam, gebeurde er iets buitengewoons !

Lees ook  De hond wil het graf van iemand anders niet verlaten - de politie is woedend als ze de inhoud ontdekken!

Ezel: de ontmoeting die alles veranderde!

Johnny was op het grasveld en lag zoals gewoonlijk niets te doen. Toen hij echter een glimlachende Greta zijn kant op zag komen, begon hij te reageren . Eerst spitste de ezel zijn oren en kwispelde met zijn staart. Hij vloog toen snel naar de dame die hem met open armen verwelkomde terwijl het personeel vol ongeloof toekeek.

Een vrouw en haar ezel laten iedereen sprakeloos achter, ongelooflijk!Bron: Capture Instagram

Greta en de ezel omhelsden elkaar alsof ze elkaar al heel lang kenden. Johnny werd heel enthousiast en speels . Volgens de dame reageerde het dier zo omdat het de geuren van bevruchte vrouwtjes op zijn kleding rook. Dit beviel hem zo goed dat hij niet stil kon blijven zitten!

Lees meer Politiehond bijt man gewelddadig tijdens uit de hand gelopen demonstratie

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!