Início » Dieren » Een vrouw vindt een roze huisdier in nood op straat en besluit er voor te zorgen.

Een vrouw vindt een roze huisdier in nood op straat en besluit er voor te zorgen.

Een vrouw vindt een roze minihuisdier in nood op straat en besluit er voor te zorgen.

Jessica ging haar zoon ophalen toen ze plotseling iets ongewoons op straat zag. Er liep een dier door de straat, maar ze wist niet wat het was. Het dier, dat alleen was, had hulp nodig, dus nam ze het mee naar huis.

Het dier had het koud en had eten nodig. Het zou het niet hebben overleefd zonder de hulp van Jessica.

Ik was verrast dat hij de eerste nacht overleefde.

Het dier kreeg toen eten en onderdak en begon te groeien. Uiteindelijk ontdekte iedereen dat het een kleine eekhoorn was!

Lees meer Het ergste wat je kunt doen als je huisdier doodgaat, aldus een dierenarts

Lees ook  Een oudere hond die in een asiel is achtergelaten, vindt het huis van zijn dromen

Een vrouw vindt een roze minihuisdier in nood op straat en besluit er voor te zorgen.Bron: Capture Instagram Vandaag is de eekhoorn, een mannetje, volwassen geworden en heet hij Steve.

Het dier heeft inmiddels een partner gevonden, een andere eekhoorn Joline. Hij en de andere eekhoorns lijken te komen en gaan wanneer ze willen in Jessica’s huis.

Nu voeren we de eekhoorns alles. buurt”, legt Jessica uit. Een vrouw vindt een roze miniatuurhuisdier in nood op straat en besluit ervoor te zorgen. Bron: Capture Instagram

Bedankt voor het redden van dit prachtige wezen!

Ontdek deze 4 interessante feiten over eekhoorns 1: Wat eekhoorns eten:

Eekhoorns eten niet Eekhoorns voeden zich niet alleen met noten, maar ook met bladeren, wortels, boomschors, fruit en zelfs kleine insecten. Interessant is dat sommige van deze dieren hebben geleerd het zoete sap van de schors van planten te drinken en het vervolgens op te likken. Ze kunnen ook kunstmatig voedsel zoals chocolade binnenkrijgen.

Lees ook  Hij biedt eten aan aan een hongerige wolvin, 2 maanden later arriveren er 3 wolven in het dorp

Lees meer De gruwelijke ontdekking van dode honden in de vriezer van een oudere vrouw genaamd de “lokale Brigitte Bardot”.

2 : Hoe groot is de eekhoorn?

Eekhoorns variëren sterk in grootte , maar zijn meestal tussen de 20 en 50 cm groot. Er zijn ook extreme gevallen, zoals de Afrikaanse dwergeekhoorn, die slechts 10 cm meet, en de alpenmarmot, die 73 cm meet.

3: Eekhoorntanden:

De snijtanden, dus de voortanden, hebben een bijzonder kenmerk: ze groeien het hele leven van een eekhoorn door. Ze moeten daarom constant aan verschillende materialen knabbelen, een eigenschap die alle knaagdieren gemeen hebben.

4: Sociaal gedrag:

Eekhoorns lijken dieren te zijn met zeer altruïstisch sociaal gedrag. Ze verzamelen zich niet altijd in groepen, maar als ze dat doen, ondersteunen en helpen ze elkaar. Als er een roofdier in hun buurt verschijnt, slaat een van hen alarm. Verrassend genoeg verlaat hetzelfde individu als laatste het collectief wanneer het vlucht.

Lees ook  Deze puppy, achtergelaten in het park, heeft de beste ontmoeting van zijn leven!

Bekijk hier de video van de geredde eekhoorn!

pic.twitter.com/CPhEfGhMZq

Lees meer Koopt broccoli bij Aldi en vindt een levende slang in de zak – eng!

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 4 juli 2023

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!