Início » Dieren » Een vrouw won haar strijd tegen kanker dankzij de steun van haar trouwe hond!

Een vrouw won haar strijd tegen kanker dankzij de steun van haar trouwe hond!

© Een vrouw won haar strijd tegen kanker dankzij de steun van haar trouwe hond!

Viervoetige metgezellen kunnen een bron van zeer waardevolle voordelen zijn voor kankerpatiënten. Een vrouw heeft dit meegemaakt en vertelt over de ongelooflijke steun die haar hond haar gaf toen ze ziek was.

Afsaneh Parvizi-Wayne (57) en haar man Chris (55) wonen met hun twee kinderen. Ze stonden op het punt een Cockapoo-hond te adopteren, een ras dat ontstond door het kruisen van een cocker-spaniël en een poedel, toen Afsaneh het vreselijke nieuws kreeg. Ze had blaaskanker en moest uitgebreide chemotherapie ondergaan.

Nadat ze erover hadden nagedacht, besloot het stel de puppy te adopteren die de fokker voor hen had gereserveerd. Dus de hond kwam om hun gezin uit te breiden.

Lees ook  Heerlijk! Chagrijnig kijkende kat verovert sociale netwerken

Lees Zo beschermt een kat zijn baasje tegen slechte energieën

Een hond adopteren was de beste!

“Toen ik met de behandeling begon, Ik besefte dat Honing het beste is wat mij ooit is overkomen, omdat wandelen de vermoeidheid van de chemotherapie neutraliseert”, legt de furballdame uit.

Een vrouw won haar strijd tegen kanker dankzij de steun van haar trouwe hond!Bron: Instagram vastleggen

Honey motiveerde haar baasje inderdaad om te gaan wandelen, ondanks zijn ziekte. Hierdoor kon hij zijn lichaam en geest opfrissen. Dankzij haar vergat ze tijdens de wandeling haar dagelijkse leven vol zorg en medicijnen. “Ik voelde me ziek en uitgeput, maar vijf minuten nadat ik de hond had uitgelaten, voelde ik me beter”, voegt ze eraan toe. “Na onze wandelingen lag ik in bed en Honey stond altijd voor me klaar”, zegt Afsaneh.
Een vrouw won haar strijd tegen kanker dankzij de steun van haar trouwe hond!Bron: Instagram vastleggen

Lees ook  Hier zijn de favoriete honden- en kattenrassen van Frankrijk

Onmisbare en waardevolle emotionele steun

Daarna begon Afsaneh de effecten van chemotherapie ernstiger te voelen. De hond voelde toen alle behoeften van zijn minnares. Dus toen het helemaal niet goed ging met Afsaneh, ze te uitgeput was van de behandeling en haar bed niet eens kon verlaten, bleef Honey aan haar zijde. Ze gaf haar de liefde en steun die ze nodig had. ‘Schat, hij was erg geduldig.’ Ze blafte nooit, maar bleef bij me zitten tot ik me beter voelde. Zelfs nu ligt hij nog steeds aan mijn voeten”, voegt de vrouw eraan toe.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!