Início » Dieren » Een vrouwelijke pitbull die wordt gebruikt als levend doelwit voor vechthonden begint een nieuw leven

Een vrouwelijke pitbull die wordt gebruikt als levend doelwit voor vechthonden begint een nieuw leven

© Vrouwelijke pitbull, gebruikt als levend doelwit voor vechthonden, begint een nieuw leven

Met een opgezwollen gezicht en bedekt met diepe bijtsporen werd deze vrouwelijke Pitbull gebruikt als levende bokszak. Auteurs? Honden getraind voor stealth-gevechten. Maar dankzij een grote uitstorting van solidariteit kunnen we haar binnenkort opvangen en ter adoptie aanbieden.

De mensen die deze arme hond hebben gered met misbruik noemden ze haar Trinity. Bemanningen die het door de Butte-brand getroffen gebied ontruimden, vonden deze vrouwelijke Pitbull, een grote brand.

Naar alle waarschijnlijkheid werd Trinity gebruikt als trainingsdoel deelnemende honden bij illegale hondengevechten. Ze werd vastgebonden zodat haar hondengenoten haar konden aanvallen. En dat was zodat ze aan hun beet konden werken ter voorbereiding op de barbaarse gevechten die hen te wachten stonden.

Lees ook  Wat katten doen als ze hun baasje willen domineren

Lees Een koe achtervolgt een meisje, ze wilde haar alleen maar aaien en een foto maken

Gelukkig is het wrede lot van deze hond voorbij.

Na behandeling door Dr. Leslie Holsapple, Trinity de pitbull had diepe bijtwonden over zijn hele hoofd en lichaam. Normaal gesproken worden honden die aan een dergelijk trauma lijden zo agressief dat ze moeten worden afgemaakt. Maar dat was bij Trinity niet het geval.

Een vrouwelijke pitbull die als levend doelwit voor vechthonden wordt gebruikt, begint een nieuw levenBron: Instagram vastleggen

Zijn vriendelijkheid ontroerde niet alleen dierenartsen, maar ook vrijwilligers van opvangcentrum Calaveras. Onder hen bevindt zich Rebecca Glover, die zich herinnert dat haar collega’s in tranen uitbarsten toen ze het verhaal van de pitbull hoorden. “We wilden hem absoluut helpen”, voegt hij eraan toe. Met het feit dat ze beperkte middelen hebben en de zorg voor de hond niet kunnen betalen. Vrijwilligers startten vervolgens een GoFundMe-campagne. Hierdoor werd het mogelijk om ruim 4.000 euro op te halen, op een streefbedrag van 2.500 euro.

Lees ook  Nooit meer spinnen vangen met een stofzuiger - hier is een enge reden!

Dankzij deze steun Drie-eenheid ze zal binnenkort een behandeling ondergaan en zal na herstel beschikbaar zijn voor adoptie.

Een vrouwelijke pitbull die wordt gebruikt als levend doelwit voor vechthonden begint een nieuw levenBron: Instagram vastleggen

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat bij afwezigheid van agressieve training het natuurlijke karakter van pitbullhonden erg kalm en vriendelijk is.

Lees tips voor katten om uw huis te beschermen

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!