Início » Dieren » Een waakhond toont zijn genegenheid voor de dochter van zijn baas en verleidt duizenden internetgebruikers

Een waakhond toont zijn genegenheid voor de dochter van zijn baas en verleidt duizenden internetgebruikers

© Een waakhond toont zijn genegenheid voor de dochter van zijn meester en verleidt duizenden internetgebruikers

Kleine Bella heeft veel geluk. Het kleine meisje deelt haar huis met een lieve en zorgzame Duitse Dog, die maar één prioriteit heeft: altijd haar veiligheid garanderen. Hun diepe en ontroerende relatie heeft duizenden internetgebruikers op TikTok geraakt. De hond beschermt hem natuurlijk!

Video’s met honden en kleine kinderen overspoelen sociale netwerken en wekken vreugde en positieve emoties op bij internetgebruikers. Meestal demonstreren deze sequenties de tederheid en medeplichtigheid die kan bestaan ​​tussen onze viervoeters en de jongste leden van onze families.

Een ontroerende scène tussen een kortharige ‘zachte reus’ en een klein meisje genaamd Bella, dat in de achtertuin van een huis speelt.

Lees ook  Onweerstaanbaar, de "kat in de schoenen" is echt en zijn zachte ogen krijgen alles wat hij wil.

Lees Deze zwerfhond slaagde erin een militaire parade binnen te sluipen en iedereen aan het lachen te maken

Een diepe en ontroerende relatie

In deze beroemde video zien we de Duitse Dog voortdurend in de buurt van kleine Bella. De hond beschermt haar op natuurlijke wijze en kijkt om zich heen om er zeker van te zijn dat er geen gevaar is. Gedurende de hele scène toont ze extreme tederheid jegens haar favoriete persoon.

Een waakhond toont zijn genegenheid voor de dochter van zijn baas en verleidt duizenden internetgebruikersBron: Instagram vastleggen

Als kleine Bella ergens heen gaat, de Duitse Dog volgt haar als haar schaduw. Deze “zachtaardige reus” belichaamt perfect de beschermende rol die veel honden spelen met hun kinderen. Daarom kreeg hij al snel meer dan een miljoen volgers op TikTok.

Een heel zachtaardig ras

Deen het wordt vaak als een imposant ras beschouwd vanwege zijn grootte en enorme gestalte. Deze video herinnert ons echter aan de zachtaardige en liefdevolle aard van dit ras, dat bekend staat om zijn vriendelijkheid voor de kleintjes.

Lees ook  De puppy was erg verlegen totdat hij een kat ontmoette die zijn beste vriend werd!

Deze scène benadrukt ook het belang van opvoeding en toezicht bij het introduceren van een huisdier in een huis met kinderen.

pic.twitter.com/Wj0iYrwrHm

Lees Ontmoet Monty, een schattige kat met een ongewoon gezicht

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 5 oktober 2023

Het laat ook zien dat goed opgevoede en gesocialiseerde honden uitstekende metgezellen kunnen zijn voor jonge kinderen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!