Início » Dieren » een wild paard redt een veulen van de verdrinkingsdood

een wild paard redt een veulen van de verdrinkingsdood

Het moment vond plaats in een rivier in een park waar paarden werden gehouden. Gelukkig was een van de rangers getuige van het tafereel en filmde het zelfs. Een reeks schokkende foto’s legde de dramatische scène vast.

Becky Standridge, een vrijwilliger van de parkafdeling, keek op dat moment naar de groep paarden. Ze lagen allemaal te luieren aan de rivier.

Hij was een beroemde kampioen, een dominant paard en zijn grote familie

Het is een zonnige en rustige middag. Toen werd de atmosfeer plotseling zwaar met luid gejank dat van de andere kant van de rivier kwam. Hoewel het paard aanvankelijk de wanhopige kreet negeerde, besloot Champ uiteindelijk de rivier over te steken om te zien wat er aan de hand was.

Lees ook  5 tekenen dat ze zich geliefd en vervuld voelen

Lees Chip en Adele, een verlaten puppy en kitten worden onafscheidelijk

Het ontroerende moment dat een wild paard een veulen van de verdrinkingsdood redtBron: Capture Instagram

De stromingen van de rivier waren echter bijzonder sterk en snel. Een onervaren veulen waagde zich toen blijkbaar in deze stromingen. Binnen enkele seconden bevond het jonge paard zich in de rivier, wanhopig worstelend. Op dat moment leek het erop dat zijn lot op het punt stond te veranderen.

Het ontroerende moment dat een wild paard een veulen van de verdrinkingsdood redtBron: Capture Instagram Gelukkig was er een machtige kampioen om hem te redden.

Het jonge hengstveulen had toen echt moeite om het hoofd boven water te houden. Het paard kwam naar hem toe en leidde hem in de goede richting. Dus waakte hij over hem tot hij veilig water bereikte en uiteindelijk de oevers aan de andere kant van de rivier. Het ontroerende moment dat een wild paard een veulen van de verdrinkingsdood redt Bron: Capture Instagram

Lees ook  De vrouw ontdekt afgrijzen als ze ziet wat er in de rode tas zit

Het is verbazingwekkend om het beschermingsinstinct van dit paard te zien…! Paarden zijn geweldig.

Het is geweldig om te zien hoe de natuur voor elkaar zorgt, als de mensheid maar in hun voetsporen zou kunnen treden!

Lezen Het te vroeg geboren kitten is een wonderkat, een ontroerend verhaal

Bekijk de video hieronder:

pic.twitter.com/QYPAEAknyt

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 22 juni 2023

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Lees Huilen honden ’s nachts? Hier zijn de echte verklaringen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!