Início » Dieren » Een zeer alerte wilde kat wordt geadopteerd en wordt de liefste kat.

Een zeer alerte wilde kat wordt geadopteerd en wordt de liefste kat.

Een zeer waakzame wilde kat wordt geadopteerd en wordt de liefste kat

De kat was altijd alert en had een groot vermogen om uit elke situatie te ontsnappen. Het leven op straat eiste echter zijn tol en zijn gezondheid ging ernstig achteruit.

Op een dag hoort Lindsay Raturi, een vrouw die van dieren houdt, over het lot van Belvedere. Samen met het reddingsteam ging ze daarom op pad om de wilde kat te helpen. Ze wist dat het niet gemakkelijk zou zijn, want wilde katten zijn erg gereserveerde en ongrijpbare dieren. Lindsay gaf echter niet op en na verschillende pogingen wist ze Belvedere te vangen.

Toen ze thuiskwam, vond Lindsay de wilde kat erg ziek.

Ze leed aan schurft wat een oorontsteking is en FIV (feline immunodeficiency virus). Dierenartsen vertelden hem dat hij weinig overlevingskans had. Sterker nog, ze adviseerden euthanasie. Maar Lindsay was daar niet klaar voor. Ze wist dat deze kat hulp nodig had en dat ze die kon geven.

Lees ook  Hoe maak je een Chihuahua gelukkig? Hier zijn de beste tips

Lees meer 5 gezondheidsvoordelen van het bezitten van een hond!

Een zeer waakzame wilde kat wordt geadopteerd en wordt de liefste kat.Bron: Capture Instagram

Vier maanden woonde Belvedere in het huis van Lindsay. Het was een moeilijke tijd omdat de kat nog steeds erg chagrijnig was en onwillig om met mensen om te gaan. Lindsay gaf echter nooit op. Bovendien won ze gaandeweg haar vertrouwen. Ze begon hem zelfs met een houten lepel over de kooi te aaien. En alleen op deze manier werd de kat zachter.

Een zeer alerte wilde kat wordt geadopteerd en wordt de liefste kat.Bron: Capture Instagram

Uiteindelijk besloot Lindsay Belvedere uit te schakelen. uit de kooi. Het was een spannend moment toen de kat van een wild dier veranderde in een zachtaardige en sociale kat. Hij paste zich snel aan bij Lindsay’s huis en begon te genieten van de knuffels en aaitjes die hij zo lang had geweigerd.

Lees ook  Hier is de ware betekenis van de glimlach van uw kat

Lindsay wist echter dat haar huis geen eeuwig thuis was voor Belvedere.

Ze beloofde het zichzelf. hem helpen een permanent huis te vinden. Toen raakte Jenna, een dierenvriend, geïnteresseerd in de kat. Ze vond zijn verhaal leuk en besloot hem te adopteren.

Belvédère heeft zich vanaf het begin snel aangepast aan zijn nieuwe huis. In zijn nieuwe huis genoot hij van spelen, knuffelen en relaxen op de bank.

pic.twitter.com/xRHAqMUXGC

Lees meer Shelter geeft verrassingsfeest voor 15-jarige hond die nog niet geadopteerd is

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 30 juni 2023

Jenna werd meteen verliefd op hem en wist dat ze de juiste beslissing had genomen door hem te adopteren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!