Início » Dieren » Een zeer zeldzame ijsbeer ontdekt en gefotografeerd door een expert van het Centrum voor Natuurlijke Hulpbronnen

Een zeer zeldzame ijsbeer ontdekt en gefotografeerd door een expert van het Centrum voor Natuurlijke Hulpbronnen

© Een zeer zeldzame ijsbeer ontdekt en gefotografeerd door een expert van het Centrum voor Natuurlijke Hulpbronnen

De natuur houdt nooit op ons te verbazen. Dit is de reden waarom duizenden mensen hun leven wijden aan het veroveren en observeren van het milieu. En we kunnen in ieder geval zeggen dat sommigen van hen meer geluk hebben dan anderen en ongelooflijke exemplaren ontdekken. Een professor van het Natural Resources Centre is hiervan getuige door deze zeer zeldzame ijsbeer te fotograferen.

Een zeer zeldzame ijsbeer gefotografeerd in Kuhmo Lentiira

“Individuen met een zeer uitzonderlijke kleur”, dat is de beschrijving van deze ijsbeer. In feite is hij heel anders dan zijn soort. Ilpo Kojola, onderzoeksprofessor bij het Center for Natural Resources, bevestigt dit de aanwezigheid van dit dier naar een specifieke kleur.

Volgens de informatie er is nog geen beer van deze kleur waargenomen , ook op internationaal niveau. Dit dier wordt dan ook als uniek en absoluut uitzonderlijk beschouwd. De professor had al lang vóór zijn aankomst in de regio van zijn bestaan ​​gehoord, maar had nooit de gelegenheid gehad hem te ontmoeten.

Lees ook  Magiërs van de natuur: Bekijk de 7 slimste dieren in het wild

Om te lezen Repareert een lek onder zijn huis en is bang om 1 beer en 3 welpen te ontdekken

Een zeer zeldzame ijsbeer ontdekt en gefotografeerd door een expert van het Centrum voor Natuurlijke HulpbronnenFacebook vastleggen

Toen hij het het minst verwachtte, op een plek een paar kilometer van de grens, bij een observatiepunt voor ijsberen, fotografeerde de professor hem graag. met uitzonderlijke kleur .

Kuhmo Lentiira is een van de gebieden waar in deze periode het vaakst beren worden aangetroffen. En zodat mensen ze beter kunnen observeren, installeren ze ze kraampjes en tenten In de omgeving. Daarnaast weten we dat er in dit gebied veel beren leven. Dit is de reden waarom de ontwikkeling van sommige gebieden beter kan worden gevolgd.

Een zeldzame soort of een nieuw exemplaar?

Volgens deskundigen van het Centrum voor Natuurlijke Hulpbronnen heeft deze beer hele bijzondere kleuren geen nieuwe soort . Het is niet eens een albinobeer. Het is alleen dat hij een andere kleur heeft dan andere leden van zijn soort.

Lees ook  Na het mislukken van de eerste adoptie en terugkeer naar het asiel heeft deze hond eindelijk het ideale gezin gevonden

Alle beren in de regio zijn wild. Er zijn geen gevangen of gedomesticeerde individuen. Dit is een van de redenen waarom mensen bang worden als ze hen ontmoeten. Wat de aanwezigheid van deze zeer bleke witte beer betreft, veel mensen wisten van het bestaan ​​ervan, maar dat is zo hij kwam hem zelden tegen .

Om te lezen Hij vindt een gestolen vriezer en ontdekt de dief op camera… een beer!

Een zeer zeldzame ijsbeer ontdekt en gefotografeerd door een expert van het Centrum voor Natuurlijke HulpbronnenFacebook vastleggen

Het zorgde er dus voor dat een expert van het Natural Resources Centre op het juiste moment op die plek kon zijnJe hebt prachtige foto’s van deze ijsbeer . Hij is erg blij met zijn ontdekking en kan niet anders dan deze vreugde met de hele wereld delen. Hij wist dat de beer het gebied eerder had bezocht, maar er was geen garantie dat hij zou terugkeren.

Lees ook  Deze dove en blinde hond is een toeristische gids die reizigers over de Atlantische Oceaan begeleidt!

Ontdekken van deze unieke witte beer Toivoniemi was onder de indruk. En ook al bleef het dier daar maar 10 tot 15 minuten, hij had de mogelijkheid en de eer om er een foto van te maken. En de foto’s die hij heeft weten te vereeuwigen zijn geweldig.

Deze ijsbeer is een unieke ervaring

De ontmoeting met deze ijsbeer is fascinerend, zegt Toivoniemi. Een ontmoeting die hij waarschijnlijk niet nog een keer zal meemaken, zei hij tegen zichzelf. Maar we weten het nooit. In ieder geval heeft hij een een ervaring die hij nooit zal vergeten .

Ter informatie: Veijo Toivoniemi wijdde zijn leven om de wonderen van de natuur te fotograferen . Hij schrijft zijn eigen column voor de plaatselijke krant. En deze zeer zeldzame en uitzonderlijke ijsbeer zal de geschiedenis ingaan van de mooiste ontdekkingen.

Lees Foto’s van deze onwaarschijnlijke vriendschap tussen een beer en een wolf ontroeren de hele wereld

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!