Início » Zvířata » Een zwaarlijvige hond achtergelaten voor dood vond een leven vol liefde

Een zwaarlijvige hond achtergelaten voor dood vond een leven vol liefde

Een zwaarlijvige hond achtergelaten voor dood vond een leven vol liefde

Arbuckle is de naam van deze zwerfhond die naam heeft gemaakt op Instagram. Zijn verhaal is echt inspirerend voor velen. Hij was het slachtoffer van verlating door zijn familie die zich niet bekommerde om zijn gezondheid.

Deze hond kon zich niet bewegen door zijn overgewicht, dus als niemand hem snel kwam redden, zou hij zijn gestorven van honger en dorst.

Maar gelukkig werd hij gered door een non-profitorganisatie wiens missie het is om honden in nood te redden en ze een liefdevol thuis te geven.

Lees meer Een blinde puppy die acht jaar aan een ketting heeft geleefd, is blij om zijn eigen bed te hebben

Lees ook  Dierenarts breit 'nieuwe oren' voor gewonde hond op zoek naar een nieuw thuis

Toen Arbuckle bij het opvangcentrum aankwam, was zijn gezondheid heel slecht.

De hond woog 52 kg en kon door zijn zwaarlijvigheid nauwelijks bewegen. Hij leed ook aan hypothyreoïdie, een ziekte die de schildklier aantast en de stofwisseling vertraagt. Dit kan ook leiden tot gewichtstoename en andere gezondheidsproblemen. Daarom had Arbuckle onmiddellijk medische hulp en veranderingen in zijn levensstijl nodig om zijn gezondheid te verbeteren.

Obézní pes opuštěný a ponechaný napospas smrti našel život plný láskyBron.

Het reddingsteam is vastbesloten om deze hond te helpen beter te worden en is begonnen met het documenteren van zijn vooruitgang op Instagram. Het personeel van de organisatie was toen onder de indruk van de vastberadenheid en toewijding van het team om deze hond te helpen zijn gezondheid terug te krijgen en een liefdevol thuis voor hem te vinden. Obézní pes opuštěný a ponechaný napospas smrti našel život plný lásky Bron: Capture Instagram

Lees ook  10 dingen die je een kat nooit mag aandoen - wees waakzaam!

Jane Lynch besloot uiteindelijk om Arbuckle te adopteren en hem een thuis voor het leven te geven.

Gedurende enkele maanden genoten Jane en haar metgezel van hun nieuwe huisdier. Het was ongetwijfeld de gelukkigste tijd uit het leven van de hond.

Obézní pes opuštěný a ponechaný napospas smrti našel život plný láskyBron.

Het verhaal van Arbuckle herinnert ons eraan dat dieren zorg en liefde nodig hebben. Maar ook dat ze kunnen herstellen van moeilijke situaties als we ze de juiste steun geven. Het is ook een bewijs van de kracht van sociale media om het bewustzijn over dierenwelzijn te vergroten en mensen te inspireren om het leven van dieren in nood ten goede te veranderen.

Om 6 lessen te lezen die we van huisdieren kunnen leren

Om meer artikelen zoals deze te lezen, raden we je aan onze categorie Huisdieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!