Início » Dieren » Een zwangere kat, overreden en achtergelaten aan de kant van de weg, wordt gered

Een zwangere kat, overreden en achtergelaten aan de kant van de weg, wordt gered

© Een zwangere kat, verpletterd en achtergelaten aan de kant van de weg, wordt gered

Blijf in je stoel zitten en bereid je voor op een praatverhaal dat allerlei emoties zal oproepen. Dit is het verhaal van een dappere kat die langs de kant van de weg werd aangereden.

Een groep dorpelingen vond de kat alleen liggend aan de kant van de weg. Deze brave burgers waarschuwden zonder aarzelen de politie om in te grijpen.

Na onderzoek van de arme kat ontdekten dierenartsen dat hij meerdere verwondingen had opgelopen. Maar dat was nog niet alles. Het bleek zelfs dat de kat zwanger was. Ze lieten er geen gras over groeien en gingen aan de slag om haar de behandeling te geven die ze nodig had.

Lees ook  Een man voedt wekenlang een zwerfkat en ontdekt dat hij 100 km van huis woont

Wat geef je een hond bij warm weer? Dit zijn de beste tips

De kat kreeg eersteklas diergeneeskundige zorg.

Hij kreeg een zoutoplossing en antibiotica om infecties te bestrijden. Ze kreeg ook een kalmerend middel om de wonden op haar poten veilig te laten genezen. Wat een odyssee voor deze kat!

Bron:Capture Instagram

Vossenkatten lijken erg op de huiskatten die wij thuis hebben. Deze verwilderde katten jagen echter op vogels en kleine zoogdieren om in hun levensonderhoud te voorzien. Ze durven zelfs padden en andere reptielen te vangen. Geen wonder dat we ze over de wegen en paden zien zwerven op zoek naar voedsel.

Bron:Capture Instagram

Uiteindelijk zal deze dappere vos dus na herstel in zijn natuurlijke habitat worden geplaatst. Aangezien de voskat een bedreigde diersoort is, is deze gebeurtenis erg belangrijk. Stel je voor dat je de kans mist om deze unieke soort te beschermen.

Lees ook  Werknemer redt het leven van een hond die vastzit in de modder, een echte held

Bron:Capture Instagram

Het is daarom essentieel om alle dieren, groot en klein, te respecteren en te verzorgen. Het bestaan van een hulpeloos wezen kan soms drastisch veranderd worden door een eenvoudig gebaar.

Lees 16 Pallas katten met blauwe ogen geboren, een van de zeldzaamste soorten ter wereld

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!