Início » Dieren » Een zwerfhond die er slecht aan toe is, ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij een stel vreemden

Een zwerfhond die er slecht aan toe is, ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij een stel vreemden

© Een zwerfhond die er slecht aan toe is, ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij een paar vreemden

Een verhaal van hoop is een boodschap van liefde en hoop. Deze hond leefde op straat, alleen en verlaten. Nog maar een paar maanden geleden veranderde haar leven compleet toen ze haar beschermengelen kruiste.

Een paar maanden geleden was het stel aan het wandelen met hun honden toen ze getuige waren van het hartverscheurende tafereel. Ze ontdekten een trillende hond in een catastrofale toestand nabij enkele struiken. Het echtpaar bleef vervolgens in de war over wat haar in een dergelijke situatie had kunnen brengen.

Lichamelijk en geestelijk lijden

Ze zag er erg ziek uit en kon niet lopen. “Het was heel duidelijk dat de mensen niet erg aardig tegen haar waren. Na een paar troostende woorden konden we haar eindelijk oppakken en in veiligheid brengen.”

Lees ook  Angst en onzekerheid transformeerden deze gewonde hond in een symbool van hoop

Lees 6 redenen waarom katten water drinken uit kranen en douches

Zij daarentegen bij hen thuis gearresteerd om hem de nodige eerste hulp te verlenen. Daarna zijn ze naar de dierenarts gegaan, meldt L’Express. “De hond was vier jaar oud. Ze had een verdraaide rug en kreeg een enorme hernia waarvoor een operatie nodig was”, vervolgen ze.

Een zwerfhond die er slecht aan toe is, ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij een stel vreemdenBron: Instagram vastleggen

In eerste instantie de angsten van de hond Er was hoop aanwezig. Krista, haar gastmoeder, bracht veel tijd met haar door, in de hoop haar vertrouwen in de mens te herstellen.

Hoop op hoop echter daar bleef het niet bij. Vier maanden na haar redding was de hond fitter dan ooit en werd hij ter adoptie aangeboden. En gelukkig werd ze in een mum van tijd geadopteerd. Het is de ultieme beloning voor zijn redders.

Lees ook  Een wilde beer neemt deel aan een familiepicknick en geniet van sandwiches met pindakaas en tomaten

Een zwerfhond die er slecht aan toe is, ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij een stel vreemdenBron: Instagram vastleggen

“We konden ons geen betere eigenaar voor Hope wensen.” Vandaag , deelt zijn huis met zijn hondenbroer Tofu, maakt dagelijkse wandelingen en knuffelt met zijn baasje. Als we zien dat ze haar beste leven leidt, vult ons hart met geluk”, concluderen ze.

Lees De redding van een hond die zo kort vastgeketend was dat hij niet kon gaan liggen

Een onherkenbare hond

“We wilden haar laten zien dat ze veilig is en dat ze liefde kan ontvangen”, legden haar redders uit. Nadat ze al deze vriendelijkheid voor het eerst in haar leven had ervaren, begonnen Hope’s droevige ogen te stralen van vreugde. »

pic.twitter.com/1yeq3tCTZm

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 12 oktober 2023

Uiteindelijk is de ontwikkeling van Hope bevredigend. De hond genas fysiek en emotioneel. “Ze kwam aan en kreeg al haar energie terug. Zijn vacht is gegroeid”, verheugen zijn weldoeners zich.

Lees ook  Ontmoet Matilda, de kat met de mysterieuze buitenaardse ogen

Om te lezen Een boodschap voor iedereen die een kat heeft verloren, een reflectie die je leven zal veranderen!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!