Início » Zvířata » Een zwerfhond redde het leven van een kind dat in een vuilniszak op straat werd achtergelaten

Een zwerfhond redde het leven van een kind dat in een vuilniszak op straat werd achtergelaten

Deze zwerfhond redde het leven van een kind dat was achtergelaten in een vuilniszak op straat.

Mensen zijn niet de enigen die heldendaden kunnen verrichten. Er zijn ook dieren die een levend wezen in gevaar te hulp schieten. Dit was het geval bij een hond in Libanon die een kind redde dat was achtergelaten in een vuilniszak!

Een zwerfhond die handelde als een echte held!

Tripoli is een van de armste en gevaarlijkste steden van Libanon. Hier leven veel gevaarlijke zwerfhonden. Niemand had gedacht dat er tussen deze dieren een vriendelijke hond zou zijn die zich als een held zou gedragen!

In de straten van Tripoli liep een hond met een vuilniszak in zijn bek. Op het eerste gezicht zou je denken dat het een gewone zwerfhond was. Sterker nog, je zou denken dat het een hond was die op zoek was naar eten!

Lees ook  Haar kat wil helemaal niet slapen, dus volgt ze hem en doet een vreselijke ontdekking.

Lees meer Neemt zijn hond om een schokkende reden mee naar de dierenarts, zijn verzoek doet het personeel walgen

Een voorbijganger merkte iets vreemds op aan dit dier. De vuilniszak die de hond bij zich droeg trok veel aandacht. Bovendien hoorde de persoon die de hond tegenkwam. vreemde geluiden !

Volgens National News hoorde een voorbijganger het geschreeuw van een verstikkend kind. Hij naderde de hond en besloot te bevestigen wat hij hoorde. Toen hij zag wat er in de vuilniszak zat, verspilde hij geen tijd. Hij nam het heft in eigen handen !

Verlaten kinderen hebben dringend zorg nodig!

De man die het pad van de hond kruiste, besloot meteen de zak te pakken. Het kind in de zak werd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Daarna werd het voor behandeling naar een overheidsziekenhuis in Tripoli gebracht. veel meer zorg !

Lees ook  5 kenmerken van zeer dominante katten, kijk of die van jou erbij zit

Dit kind, dat door een hond van de straten van Tripoli werd gered, was er ernstig aan toe. De pasgeborene had blauwe plekken over zijn hele gezicht en lichaam. Natuurlijk ging dit Libanese incident viraal op sociale netwerken!

Lees meer De beste tips van dierenartsen om uw hond te beschermen tegen gevaren op het strand

Het verhaal van deze baby die werd gered dankzij een hond heeft de aandacht getrokken van veel internetgebruikers. Als de hond de tas met de baby niet had meegenomen, had een voorbijganger de baby misschien nooit gevonden. Bovendien hadden andere zwerfhonden hetzelfde kunnen doen met de baby. walgelijke dingen !

Veel boze internetgebruikers zijn op het web verschenen vanwege de ouders. In feite gaven ze de schuld aan de individuen die het hadden aangedurfd. om een kind in een vuilniszak achter te laten . Aan de andere kant zijn er mensen die blij zijn dat de hond iemand tegenkwam die de pasgeborene snel naar het ziekenhuis bracht!

Lees ook  Een man redt een aantal puppy's, maar ontdekt al snel dat ze niet zijn wat hij dacht!

Een hond die op het juiste moment een man tegenkwam in de straten van Tripoli!

Gezien het aantal zwerfhonden in Tripoli, moet gezegd worden dat deze baby veel geluk heeft gehad. Dit weerloze mannetje kwam een hond tegen. zonder kwade bedoelingen . Sterker nog, het dier had geluk omdat het op zijn reis een goedhartig mens tegenkwam!

Niemand weet wat de hond in Tripoli van plan was. Maar we kunnen aannemen dat hij wist dat het kind vervoeren een goed idee was. De kans dat hij iemand tegenkwam die een pasgeborene kon opvangen, was groter!

Lees meer Man speelt viool en 2 paarden “dansen” op zijn serenade: een magisch tafereel!

Om meer artikelen zoals deze te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!