Início » Dieren » Effectieve tips voor het vinden van een verloren kat

Effectieve tips voor het vinden van een verloren kat

Een verdwaalde kat dwaalt meestal niet ver af van de plaats waar hij verdwaald was. Maximaal 160-200 meter, maar meestal veel dichterbij. Ze zijn erg intelligent, maar nerveus en schrikken snel. Het komt dus voor dat ze uit angst wegrennen, ze weten niet waar ze heen moeten en ze weten niet hoe ze terug moeten komen.

In het geval dat ze gedesoriënteerd zijn en niet weten hoe ze terug moeten komen:

Een kat die in een appartement woont zal op zoek gaan naar een ander appartement. Een kat die in een huis woont, zoekt het huis of andere mogelijke plekken zoals een parkeerplaats op. Het kan ook een grote boom zijn waar hij niet in kan klimmen, een kelder, een leeg huis. Het is niet op zoek naar open ruimtes of grote groene gebieden.

Lees ook  Geredde zwerfhond kan niet stoppen met lachen en is nu 'gelukkigste hond ter wereld'

Na verdwaald te zijn de kat raakt in shock en kan een aantal dagen bewegingloos op dezelfde plek blijven zonder eten of drinken. Tijdens de zoektocht antwoordt hij op NIEMAND, alleen op zijn conciërge. Het is eigenlijk de stem van iemand die hij heel goed kent. Daarom mag alleen de kattenverzorger de inspectie uitvoeren. Als je op zoek bent naar meerdere mensen van wie de kat de stemmen niet kent, zal hij zelfs niet op zijn voogd reageren.

Lees Ezel glimlacht van oor tot oor na redding!

Effectieve tips voor het vinden van een verloren katBron: Instagram vastleggen
onderzoeksuren:

Onderzoek tijd het moet tussen middernacht en 03.00 uur zijn. En dan is er zo min mogelijk lawaai op straat. En dat de kat de roep en reactie van zijn voogd goed hoort, en als er niets en niemand is die hem bang kan maken.

Lees ook  Hoe maak je een Chihuahua gelukkig? Hier zijn de beste tips

De zoektocht moet beginnen bij de deur van het huis of appartement roept u de kat zoals hij gewend is en luistert u goed of hij reageert. Loop langzaam vooruit, herhaal de roep elke 20 stappen en luister naar de mogelijke reactie van de kat. Als je maar het hele zoekgebied afdekt en langzaam op dezelfde manier terugkomt en blijft bellen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!