Início » Dieren » Er arriveerde een hond in nood bij het asiel, hij zag eruit als een standbeeld, maar hij redde zichzelf!

Er arriveerde een hond in nood bij het asiel, hij zag eruit als een standbeeld, maar hij redde zichzelf!

© Een hond in nood arriveerde bij het asiel, hij zag eruit als een standbeeld, maar hij werd gered!

Het dierenasiel nam contact op met Rescue Dogs Rock NYC. Een hond die er niet eens uitzag als een hond. Hij was haarloos en zijn huid was bedekt met schurft en secundaire huidziekten. Zo erg zelfs dat hij meer op een stenen beeld leek dan op een hond. Bovendien zou hij het niet hebben overleefd zonder onmiddellijke medische hulp.

Het reddingsteam voelde zich verplicht om in te grijpen

Ze namen een puppy mee De Grinch en zij waren diepbedroefd. Wat is er met die puppy gebeurd dat het zo erg is geworden? Wat is hij geworden? Het was hartverscheurend, maar het enige wat er nu toe deed, was dat hij beter werd. Ze konden niet eens zeggen wat voor soort hond de Grinch was… hij zag eruit als een stenen beeld.

Lees ook  Het is het meest knuffelige, antidepressieve en antistress hondenras dat er is.

Er arriveerde een hond in nood bij het asiel, hij zag eruit als een standbeeld, maar hij redde zichzelf!Bron: Instagram vastleggen

De Grinch werd naar de kliniek gebracht veterinair en begon met therapie. Hij had plaatselijke behandeling en dagelijkse geneeskrachtige baden nodig. Antibiotica waren ook nodig voor zijn huidinfecties. De Grinch had ook ondergewicht. Het was tijd om alles te doen wat nodig was om de Grinch zo gezond mogelijk te krijgen, zodat hij in een pleeggezin kon worden geplaatst.

Te lezen Zo laat een kat zien dat hij dol is op zijn baasje

Er arriveerde een hond in nood bij het asiel, hij zag eruit als een standbeeld, maar hij redde zichzelf!Bron: Instagram vastleggen

Een maand later herstelde de hond opmerkelijk

Hij was goed genoeg om de kliniek te verlaten. Maar hij was nogal verlegen en zelfs bang voor andere honden, dus het zou lastig worden. Niemand heeft dit schattige dier echter in de steek gelaten. Nu leek hij echt op een hond! Is hij niet de schattigste?

Lees ook  Een kat die verdwaald is in het bos is al maanden op zoek naar zijn thuis

Er arriveerde een hond in nood bij het asiel, hij zag eruit als een standbeeld, maar hij redde zichzelf!Bron: Instagram vastleggen

Het pleeggezin nam de Grinch in huis. Zijn nieuwe pleegvader werkte elke dag met de Grinch. Ze leerde hem speelgoed en alles wat je moet weten om een ​​hond te zijn. Zijn ware aard begon zichtbaar te worden. De Grinch heeft nog een lange weg te gaan. Zijn pleeggezin lijkt echter steeds meer gehecht te raken aan dit dappere dier. Bedankt aan iedereen die deze verdienstelijke puppy heeft geholpen!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!