Início » Dieren » Er gingen 1500 dagen voorbij voordat deze katachtige eenling in het asiel werd opgemerkt

Er gingen 1500 dagen voorbij voordat deze katachtige eenling in het asiel werd opgemerkt

Na een lange wachttijd van 1248 dagen in het asiel heeft Cami, deze 4-jarige Pitbull-mixhond, eindelijk het liefdevolle thuis gevonden dat ze verdiende! Na al die tijd achter de tralies van haar hokje te hebben gewacht, ontmoette Cami eindelijk haar ideale gezin. Eindelijk kan een nieuw, veel vervullender leven beginnen.

Een lang en pijnlijk wachten

Cami is een lieve hond, maar haar verleden bleef bij haar terugkomen. Ze ervoer haar verlatenheid als een echt trauma en had moeite haar vertrouwen terug te winnen. Dit is zeker de reden die een potentiële adoptant dwong om zonder te stoppen voor zijn box langs te lopen.

Bovendien kan ze niet overweg met andere honden of katten en kan ze niet geadopteerd worden in een huis met kleine kinderen. Deze veeleisende criteria beperken zijn kansen op acceptatie, wat het verklaart 1248 dagen wachtend bij het Saint Frances Animal Center.

Lees ook  Een ongelukkige hond die nog nooit naar iemand heeft gekeken, die nooit liefde heeft gekend, krijgt weer zin in het leven

Om te lezen Een hond redt het leven van een kitten en adopteert het!

Zet alle kansen opzij slecht , de verzorgers deden hun uiterste best om hem te helpen zijn moeilijkheden te overwinnen. De resultaten waren echter niet voldoende om de aandacht van adoptanten te trekken.

Wederzijdse liefde op het eerste gezicht: het begin van een nieuw leven voor een hond

Maar op een mooie dag, een jonge vrouw ze gaat naar het asiel om de hond te ontmoeten die ze op sociale media zag. Zijn aandacht wordt echter onmiddellijk gevestigd op Cami. Deze vrouw en de hond hielden echt onmiddellijk van elkaar. De jonge vrouw besluit vervolgens het hondje officieel te adopteren.

Dit nieuwe huis past perfect bij de behoeften van Cami: geen hond, geen kat, geen kinderen, maar wel veel liefde om te geven!

Lees ook  Deze dove en blinde hond is een toeristische gids die reizigers over de Atlantische Oceaan begeleidt!

1248 dagen wachten in het asiel op deze hond, door iedereen genegeerd1248 dagen wachten in het asiel op deze hond, door iedereen genegeerdFacebook vastleggen

Vandaag is de hond blij met zijn nieuwe baasje. Ze wandelen allebei urenlang, onder de zon, op het strand of langs de meren… Ze komt volledig tot bloei in haar nieuwe gezin en geniet van de simpele geneugten van het leven die voorheen niet voor haar beschikbaar waren.

Lezen: De reden waarom honden altijd aan hun kruis ruiken, eindelijk onthuld

Een prachtig huis

Zijn integratie in dit nieuwe huis het gebeurde natuurlijk. Daarnaast leren ze andere honden weer te vertrouwen. Cami beweegt snel. Het enige dat hij echt nodig had, was een beetje liefde.

De hond vond niet alleen een liefdevol gezin , maar bracht ook enorme vreugde in de levens van zijn adoptanten. Elke dag getuigen ze van hun geluk dat ze het leven van een verlaten dier hebben kunnen veranderen. Cami toverde een glimlach op het gezicht van elk lid van haar nieuwe familie.

Lees ook  Deze eekhoorn is echt onbevreesd, ongelooflijk!

1248 dagen wachten in het asiel op deze hond, door iedereen genegeerd1248 dagen wachten in het asiel op deze hond, door iedereen genegeerdFacebook vastleggen

Dit reddingsverhaal is een aangrijpende herinnering aan het belang van adoptie en geduld. Opvangdieren zoals Cami wachten vaak lang voordat ze een liefdevol thuis vinden. Maar met hoop, doorzettingsvermogen en de steun van vrijwilligers en pleeggezinnen kunnen ze een gelukkig einde hebben.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Om te lezen Hij redt een verdwaald katje en het kan niet meer slapen zonder zijn knuffels

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!