Início » Dieren » er zijn er nog 14 bij aankomst!

er zijn er nog 14 bij aankomst!

© Hij begint zijn reis met 3 honden: bij aankomst zijn er nog 14!

Het asiel van de Secondhand Hounds Association in Minnesota wachtte op nieuwe honden die bij hen thuis zouden komen. Het personeel dacht dat er 3 honden zouden komen. Veel mensen waren verrast toen ze hoorden dat er nog 14 waren!

Honden: Vervoer naar het asiel!

De Secondhand Hounds Association kent een kleine traditie die al heel lang aan hem is toegewijd. Vrijwilligers zijn gewend honden naar hun opvangcentrum in Tsjechië te vervoeren Minnesota . Deze praktijk heeft een groot aantal honden gered!

Een paar jaar geleden moest een vrijwilliger een routinematige verhuizing uitvoeren. Zijn doel was transport 3 psi richting de schuilplaats. Het had een gemakkelijke missie moeten zijn, maar er waren een paar verrassingen tijdens de reis .

Lees Deze trein arriveert op volle snelheid, terwijl de lynx bevroren is op de rails, reageert het team onmiddellijk

Lees ook  Een hond wordt op miraculeuze wijze gered op 200 meter onder de grond na 1 maand verdwijning

De vrijwilliger wist dat de reis behoorlijk lang zou duren, maar dat was voor haar geen probleem. Aan de andere kant had ze geen idee waar ze mee zou eindigen een groot aantal honden . De overplaatsing naar het asiel verliep echt niet zoals ze gepland had!

Haar doel was om 3 honden te vervoeren, dat is het aantal hoektanden aan het begin van de reis. Maar gaandeweg veranderde het aantal honden. Dit komt omdat ze vervoerd is teven die baby’s verwachtten .

Pups geboren tijdens de vrijwilligersreis!

De vrijwilliger van de vereniging hoopte dat de honden baby’s zouden krijgen zodra we bij het asiel aankomen . En ze dacht dat de reis niet lang zou duren, maar dat was niet zo. Ze nam niet veel pauzes om haar missie om de hond zo snel mogelijk te verplaatsen te voltooien!

Lees ook  Een Rottweiler redt een kind wiens moeder hem in de steek heeft gelaten, een echte held

Eén van de honden die ze bij zich had, riep Elegantie , ze is onderweg bevallen. De vrijwilliger hoorde vreemde geluiden. Er werd daadwerkelijk een puppy geboren. En dat was nog maar het begin, er kwamen andere kleine honden kort daarna wat !

Lees meer Hond in paniek door geluid valt van 4e verdieping, buren vangen hem midden in de lucht

Hij begint zijn reis met 3 honden: bij aankomst zijn er nog 14!Facebook vastleggen

Door onverwachte geboorten is het aantal honden in de bus toegenomen 3 heeft 17 . Het was een echte verrassing voor de vrijwilligster, maar dat weerhield haar er niet van haar missie te vervullen. De vrijwilliger slaagde erin de honden naar een opvangcentrum in Minnesota te vervoeren.

Het personeel van het asiel dacht niet dat ze nog veertien honden zou krijgen. Iedereen geloofde dat de pups geboren zouden worden zodra ze in het asiel aankwamen. Ondanks deze verrassing werden alle hoektanden snel gevonden veroveraars !

Lees ook  8 verhalen van dieren die wraak nemen op mensen, enkele angstaanjagende daden van wraak

Honden: transfers betalen veel!

Dit verhaal van 14 honden geboren tijdens de reis gebeurde 3 jaar geleden . Het minste wat we kunnen zeggen is dat de vrijwilliger deze missie nooit zal vergeten. Niet alle leden van Secondhand Hounds zullen deze situatie ervaren!
Hij begint zijn reis met 3 honden: bij aankomst zijn er nog 14!Facebook vastleggen

Secondhand Hounds brengt elke maand honden over naar een opvangcentrum in Minnesota. Vrijwilligersreizen konden worden gewijzigd en opgeslagen veel honden . Bijna allemaal hebben ze hun adoptanten gevonden! Maar het geval van de geboorte van haar 14 puppy’s was uniek.

Lees Dit is de juiste manier om uw hond te leren niet van de grond te eten

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!