Início » Dieren » Er zit een hond verstopt in deze video – je hebt 7 seconden om hem te vinden!

Er zit een hond verstopt in deze video – je hebt 7 seconden om hem te vinden!

Een jonge vrouw genaamd Urmi daagt haar gemeenschap graag uit op internet. En dat is precies wat ze onlangs deed. Ze daagde hondenfans uit op TikTok. Ze vroeg hen om haar hond te zoeken in de video die ze deelde. En tot ieders verbazing was de zoektocht lang niet zo eenvoudig!

Deze hond heeft de perfecte plek gevonden om een dutje te doen!

Sociale netwerken bieden cybermensen dagelijks een aantal puzzels aan om op te lossen . Meestal zullen de cybers ze binnen de kortste keren kraken. Soms is het echter precies het tegenovergestelde.

Hoe het ook zij, niets houdt puzzelfans tegen. om deze uitdaging aan te gaan . Urmi is een van degenen die de puzzel hebben gelegd. Ze is de trotse eigenaar van een hond die graag overal slaapt, vooral als het warm is!

Lees ook  Een blinde en dove hond troost de verlaten dieren die naar hem toe komen!

Lees Een vrouw doet een onverwachte ontdekking in haar tuin en grijpt direct in

Dit bood het weer ons op 12 juni. Het was een bijzonder warme dag, waardoor Urmi de hond gedwongen werd een koelere slaapplaats te zoeken. En het beste dat hij vond, was de perfecte schuilplaats die zijn minnares in de war bracht.

De hond koos een schaduwrijk deel van de tuin uit , buiten het bereik van de zon. Hij nestelde zich daar rustig en deed een dutje terwijl zijn minnares hem probeerde te vinden. Blijkbaar wist de hond zich perfect te verstoppen.

De perfecte schuilplaats!

Als we ons op de video concentreren, kunnen we niet zien. geen spoor van de hond . Op dat moment viel er iets met Urmi op. Ze besloot een live video te maken zodat de gemeenschap haar kon helpen haar hond te vinden.

Lees ook  Dit varken groeide op met vijf honden en denkt nu dat hij een van hen is.

Ze deelde beelden van haar zoektocht op TikTok. En één ding is zeker, ook het publiek. ze probeerden de hond te zien! Internetgebruikers stelden zich ongetwijfeld dezelfde vraag.

Lees meer Politiehond bijt man gewelddadig tijdens uit de hand gelopen demonstratie.

Heeft hij echt een hond in zijn tuin? Dan willen we hem graag binnen 7 seconden vinden voordat de jonge vrouw de oplossing vindt.

Urmi volgde niet na het plaatsen van haar video. Niemand weet of ze uiteindelijk haar hond heeft gevonden. Maar hij maakte het zoeken in ieder geval moeilijk voor degenen die de opname bekeken.

Urmi en haar hond zijn beste vrienden!

Het is waar dat het toen warm was, maar toch is Urmi eraan gewend dat haar hond zich zo gedraagt. Soms is ze zelfs verrast door de ongewone plekken die ze aantreft. Hij kiest nooit dezelfde slaapplaatsen uit, ze passen gewoon bij hem. Haar hond bezorgde haar in het verleden bijna een hartaanval, maar toch zou ze hem nooit voor een andere ruilen. .

Lees ook  een wild paard redt een veulen van de verdrinkingsdood

Urmi’s hond is uniek! Zijn vreemde gedrag maakt hem nog specialer in Urma’s ogen. De hond maakt haar blij, wat ze ook doet. Ze horen bij elkaar en we willen dat ze nog langer meegaan.

@urmip18 #mydog #gooddogs #tiktokdogs #dogtok #ilovemydog #CuteDogVideos #DogsForYouPage ♬ I Get to Love You – Acoustic – Mysha Didi

Lees meer Deze acht weken oude puppy heeft de hik en zijn reactie gaat de hele wereld rond

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!