Início » Dieren » Ex-vechter wil zijn hond zien voordat hij sterft, een hartverscheurend afscheid

Ex-vechter wil zijn hond zien voordat hij sterft, een hartverscheurend afscheid

John, een ex-soldaat, wilde zijn hond nog een keer zien voordat hij vertrok voor zijn laatste reis op aarde. Gelukkig zag hij zijn wens in vervulling gaan. Dit is wat er gebeurde.

Hond: Laatste wens van een voormalig vechter

Johannes Vincentius is een 69-jarige ex-geliefde. Hij leed aan een ernstige ziekte en was terminaal ziek. Hij kreeg zorg in een hospice-faciliteit genaamd het Raimond G. Murphy Veterans Affairs Medical Center. Het bevond zich in de Verenigde Staten, in de regio Albuquerque, New Mexico.

Hoewel deze man niet veel tijd meer te leven had, wilde hij maar één ding. John maakte zich niet echt zorgen over zichzelf, maar eerder over zichzelf zijn hond die hij doneerde aan een dierenasiel. Hij wilde hem nog een laatste keer zien. Daar had hij echter niet meer de kracht en de tijd voor.

Lees ook  Hier is de ware betekenis van de glimlach van uw kat

Lees Verlaten, lichaam bedekt met lijm, deze mishandelde puppy vindt een liefdevol thuis!

Ex-vechter wil zijn hond zien voordat hij sterft, een hartverscheurend afscheidBron: Instagram vastleggen

Maar gelukkig verspreidde zijn laatste wens zich heel snel en kreeg de schuilplaats lucht van zijn hoop. Deze laatste besloot daarom hem deze wens in vervulling te laten gaan. Zij namen daarom het initiatief en organiseerden een reünie zet de twee weer bij elkaar .

Dus namen ze Patch de hond mee om zijn meester nog een laatste keer te bezoeken. En het was het meest ontroerende hereniging en was een groot aantal internetgebruikers tevreden.

Een ontroerend afscheid van de stervende meester en zijn trouwe metgezel

Op de dag van het bezoek was iedereen er klaar voor om afscheid te nemen van Johan . Hetzelfde geldt voor een hond die naar de palliatieve zorg is gebracht waar de eigenaar op hem wachtte. Tijdens de reis was Patch erg kalm en genoot van de reis. Maar toen hij zich op de plaats van de misdaad bevond, veranderde zijn gedrag plotseling.

Lees ook  De transformatie van dit verlaten en stervende paard is ongelooflijk

Hoewel de plek onbekend was voor de hond, deed hij alsof hij iets opmerkte. Hij bracht zijn poten naar het raam en begon te kreunen. Hij was gestresst omdat hij in een dergelijke situatie verkeerde. Diep in zijn hart, hij leek het te weten waar we hem naartoe wilden brengen.

Lees: Stoute hond die van huis is weggelopen, kan niet geloven dat hij ‘gearresteerd’ is

Ex-vechter wil zijn hond zien voordat hij sterft, een hartverscheurend afscheidBron: Instagram vastleggen

De hond en zijn baasje ontmoetten elkaar weer en knuffelden. John hield Patch urenlang vast. Want dat was de laatste keer dat ze elkaar zagen, de man ze kon de tranen niet bedwingen .

Het tafereel raakte en ontroerde alle aanwezigen. Ze waren blij dat deze twee mensen elkaar konden vinden. Maar tegelijkertijd waren ze verdrietig dat het de laatste keer was. Zijn laatste wens was dat de hond hem zou vinden goede familie die goed voor hem zou zorgen.

Lees ook  Deze puppy werd zonder tanden gevonden nadat hij als aas was gebruikt voor een luchtgevecht

Hond: Adopteer een hond

Het asiel plaatste foto’s van de scène op sociale media. Hun ontroerende verhaaltje ging snel viraal. Vervolgens hebben verschillende mensen zich aangemeld om de hond te adopteren. Het meest verrassende aan dit verhaal is dat de man die de voogdij over de hond heeft teruggekregen, ook een veteraan .
Ex-vechter wil zijn hond zien voordat hij sterft, een hartverscheurend afscheidBron: Instagram vastleggen

De voormalige activist besloot daarom Patch te adopteren. Hij beloofde ervoor te zorgen nadat John weg was en voor hem te zorgen. Ten slotte beloofde hij de hond zo vaak mogelijk mee te nemen op bezoek tot het einde van zijn leven . .

Lees Wanneer haar baas sterft, bewaart deze hond een zeldzame schat die het internet doet wankelen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!